Astoria, prezentă la “Caffe Culture”, Londra

Astoria, prezentă la “Caffe Culture”, Londra
person Horeca
access_time_filled

Compania italiană Astoria, prezentă în 130 de țări din întreaga lume cu mașinile sale profesionale de preparare a cafelei espresso, printre care și România, a anunțat participarea la evenimentul „Caffe Culture”, care va avea loc în perioada 18-19 mai 2011, în Londra.
astoriaAstoria își va prezenta noile sale echipamente și tehnologii și va face din cultura expresso o atracție a standului propriu, prin diferite demonstrații susținute de baristul Hugo Hercod, campionul Marii Britanii din 2008.
În cele 2 zile ale evenimentului, 5000 de decidenți din domeniul cafelei se vor întâlni și vor iniția afaceri cu peste 200 de furnizori.
Plus 4 you, este unul din produsele noi de top pe care compania Astoria îl va prezenta la Londra, acesta fiind primul eco-aparat de preparat cafea espresso.
plus4youPlus 4 you este primul produs din gama „Green Line” – o linie de aparate cu consum de energie redus -, care  duce la economisirea de curent electric de până la maximum 47.6% și implicit la diminuarea cheltuielilor.
Astoria este prezentă în 130 de țări din întreaga lume. Motto-ul Astoria este Think Espresso, „pentru că noi aspirăm la realizarea unui espresso perfect, așa cum fac și toți barmanii din lume care aleg mașinile noastre”.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302