Carol Parc Hotel – Furnizor Oficial al Casei Regale a României

Carol Parc Hotel – Furnizor Oficial al Casei Regale a României
person Horeca
access_time_filled

Carol Parc Hotel a primit titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a României, în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe 13 mai, la Palatul Elisabeta din București.
regelemihaiHotelul de 5 stele a primit această distincție „În semn de recunoaștere a calității deosebite a serviciilor hotelului și restaurantului și în semn de apreciere a consecvenței, seriozității, înaltului profesionalism și protocol prin care hotelul s-a distins”, potrivit Casei Regale.
Evenimentul s-a bucurat de prezența Majestății Sale Regele Mihai I și a Altețelor Lor Regale Principesa Margareta și Principele Radu ai României.
„Localizat într-una din cele mai stilate reședințe ale Bucureștiului Hotelul Carol Parc păstrează cu grijă, pricepere și bun gust atmosfera luxului interbelic, fiind gazda unora dintre cele mai înalte personalități care vizitează România. Prin serviciile sale ireproșabile, personalul înalt calificat și respectul pentru intimitatea și dorințele oaspeților săi, hotelul Carol Parc a devenit în cei 9 ani de la reînființare modelul hotelului boutique. Familia regală a României apreciază hotelul Carol Parc pentru calitatea serviciilor sale și pentru atmosfera intimă și personală regăsită aici. Pentru aceste motive, majestatea sa regele conferă titlul de Furnizor Regal societății comerciale Carol Parc SRL, pentru servicii hoteliere”, a fost mesajul din partea Casei Regale pentru hotelul Carol Parc.

carolroom

Directorul general al hotelului Carol Parc, Silvia Petre, ne-a declarat că primirea acestei distincții este o onoare, o recunoaștere a calității hotelului Carol Parc și o încurajare de a continua pe făgașul pornit. „Cu sigla Regală lângă numele nostru suntem obligați să deservim oaspeții noștri la cea mai înaltă calitate”.
Prin statut, titlul de Furnizor al Casei Regale a României este una dintre cele mai prestigioase recunoașteri a calității serviciilor și produselor de pe piața românească și se acordă pe o perioadă de 3 ani.

hotelcarolPână la acordarea acestei înalte distincții, Carol Parc Hotel a fost timp de un an Locație Recomandată de Casa Regală a României, găzduind oaspeți ai Familiei Regale ce nu au fost cazați la Palatul Elisabeta. De asemenea hotelul a fost deseori gazda a Principesei Margareta și Principele Radu, care au apreciat valoarea locului, calitatea serviciilor și dedicarea oamenilor care îi dau viață.
Carol Parc Hotel este singurul hotel de 5 stele din România inclus de către autoritatea în materie de turism Conde Nast Traveller în celebrul său 130 BEST HOTELS OF THE WORLD și a fost desemnat în anul deschiderii sale drept Hotelul Anului. De asemenea hotelul și proprietarii acestuia au fost distinși de către Uniunea Arhitecților din România cu premiul „Cel mai bun proiect de Restaurare și Design” ce a recompensat efortul de restaurare integrală și îmbunătățire a Fostului Palat Suter construit în 1906. Restaurantul său Poem – cu bucătărie Cuisine Internationale a fost de asemenea desemnat Restaurantul Anului.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302