17 operatori din restauraţie îşi aduc business-urile în complexul Palas

17 operatori din restauraţie îşi aduc business-urile în complexul Palas
person Horeca
access_time_filled

KFC, Subway, Gregory’s, Royal Pizza sunt doar câțiva operatori din sectorul restaurației care și-au anunțat prezența în noul complex Palas Iași, care va fi inaugurat oficial joi, 31 mai. În total, 17 operatori din domeniul alimentației publice vor fi prezenți în noul complex, și anume: Subway, KFC DriveThru, La Corniche, Mado, Mr. Pott, Quartz Cafe, Roc A Fella Cafe, Royal Pizza, Sindbad, SegaFredo Zanetti, Mesopotamia, Gregory’s, Hui Hong, Fali, Big Schnitzel, Bavarez Grill&Rotiserie și Bolțile Domnești.

operator

Ansamblul arhitectural Palas, dezvoltat de compania Iulius Group în Iași, introduce conceptul „lifestyle center” pe piața din România. Palas integrează în acest complex urbanistic unic spații comerciale, clădiri de birouri, hoteluri, restaurante, cafenele, săli pentru evenimente și întâlniri de business, apartamente, o parcare subterană cu circa 2.500 de locuri, o grădină publică, amfiteatru și cinema în aer liber, dar și un centru SPA.
Ansamblul se desfășoară pe o suprafață total construită de aproximativ 320.000 mp și presupune o investiție de peste 260 milioane de euro.
„Conceput ca un amplu proiect de dezvoltare urbanistică, economică, socială și culturală, Palas va contribui la dezvoltarea Iașiului, prin atragerea de investitori străini și la repozitionarea capitalei Moldovei în circuitul turistic național și internațional, aducând, totodată, concepte inedite pe piața românească de business și retail”, se arată pe site-ul complexului.Â

hartaiasi

Pentru organizarea de evenimente, întruniri de business și simpozioane, complexul Palas pune la dispoziția celor interesați, începând cu luna iulie 2012, 3 săli spațioase, la ultimul etaj Palas Mall. Sala Mozart are 90 de locuri, Sala Chopin 180 de locuri iar Sala Vivaldi 180 de locuri. Reunite, sălile Chopin și Vivaldi oferă o capacitate impresionantă: peste 300 de locuri.Â
Proiectul PALAS a creat peste 4.000 de locuri de muncă permanente în următoarele domenii: economic, IT, administrativ, financiar, comerț-vânzări, inginerie, hotelier, alimentație publică, bancar, protecție și pază, construcții, medical, servicii și altele.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302