Al doilea restaurant Burger King din România se deschide în AFI Cotroceni

Al doilea restaurant Burger King din România se deschide în AFI Cotroceni
person Horeca
access_time_filled

AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante și servicii alimentare, anunță deschiderea celui de-al doilea restaurant Burger King în România, în data de 13 decembrie. HOME OF THE WHOPPER® va fi în incinta AFI Cotroceni și va avea o echipă de 40 de experți în pregătirea burgerilor pe grătar.

Noul restaurant Burger King din București se va afla în zona dedicată restaurantelor din AFI Cotroceni și va avea nu unul, ci două grătare (ceea ce înseamnă și mai mulți burgeri Whopper preparați pe oră), un spațiu de servire generos, opțiunea de refill a băuturilor răcoritoare și va fi deschis de luni până duminică în intervalul orar 09:00 – 23:00.

deschidereburgerkingafi

Suntem foarte mândri de inaugurarea celui de-al doilea restaurant în România, moment ce reprezintă totodată și o declarație ambițioasă de a accelera creșterea noastră în regiune”, a declarat Alan Laughlin, Președinte Burger King AmRest.

De asemenea, suntem entuziasmați de ceea ce reprezintă acest nou restaurant pentru brand-ul nostru și suntem bucuroși că le putem oferi fanilor Burger King din România un nou loc în care se pot bucura de savoarea faimosului Whopper. Suntem nerăbdători să deschidem noi restaurante, în timp ce avem în vedere creșterea brandului în regiune”, a adăugat acesta.

AmRest și Burger King continuă campania de recrutare în București.

Primul restaurant Burger King din România s-a deschis în luna septembrie în Mega Mall.

Despre AmRest

AmRest Holdings, SE este cel mai mare operator de restaurante multi-brand tip franciză din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri în 25 de țări. AmRest operează francize pentru branduri precum KFC, Pizza Hut, Starbucks și Burger King, pentru mărcile proprii Sushi Shop, Pokai, La Tagliatella, Bacoa, Blue Frog și KABB. în România, AmRest operează rețeaua de cafenele Starbucks și, începând de anul acesta, lanțul de restaurant Burger King.

Despre Burger King

Zilnic, peste 11 milioane de clienți vizitează restaurantele BURGER KING® din întreaga lume și sunt întâmpinați cu servicii de înaltă calitate, produse cu un gust desăvârșit și prețuri accesibile. înființat în 1954, BURGER KING® este al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume. De peste 50 de ani, originala HOME OF THE WHOPPER® și-a luat angajamentul de a folosi ingrediente premium și de a oferi clienților rețete originale și experiențe de familie.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302