McDonald’s a deschis un nou restaurant în București și plănuiește inaugurarea altor două noi restaurante până la finalul acestui an

McDonald’s a deschis un nou restaurant în București și plănuiește inaugurarea altor două noi restaurante până la finalul acestui an
person Horeca
access_time_filled

Premier Restaurants România, partenerul pentru dezvoltare al McDonald’s în România, a deschis cel de-al 37-lea restaurant din București, pe strada Valea Cascadelor. Noul restaurant oferă cea mai modernă tehnologie McDonald’s și a creat 75 de locuri de muncă, toate acestea în urma unei investiții de 9 milioane de lei, se arată într-un comunicat de presă.

Cu 82 de restaurante în 24 de orașe din România, McDonald’s primește zilnic peste 230.000 de clienți și are o echipă formată din 5.500 de angajați. Până la finalul acestui an, McDonald’s plănuiește inaugurarea altor două noi restaurante.

McDonalds Valea Cascadelor

Restaurantul situat pe strada Valea Cascadelor aduce experiența viitorului de la McDonald’s, conceptul care a revoluționat restaurantele McDonalds din întreaga lume. Sistemul Experience of the Future le permite clienților să comande mâncarea preferată foarte ușor folosindu-se de kiosk-uri la care își pot personaliza comanda, pot plăti cu cardul sau cash, la casa de marcat, și pot opta pentru Servire la Masă. Astfel, evită așteptarea la rând și se bucură de mai mult timp de calitate petrecut cu prietenii sau familia.

De asemenea, Experience of the Future aduce un beneficiu major în procesul de servire a produselor. în restaurantele în care acest sistem este implementat, fiecare produs este pregătit după ce clientul face comanda la kiosk, iar aceasta este înregistrată în sistem. Comanda confirmată ajunge apoi pe ecranele angajaților din bucătărie și este pregătită conform standardelor de calitate McDonald’s.

McDonalds Kiosk de comanda

Avem 38 de restaurante în care este implementat acest sistem, iar planul pe termen mediu este să îl introducem în toate restaurantele din țară. în acest moment, în România, restaurantele McDonald’s nou construite au integrat sistemul Experience of the Future. în plus, în acest restaurant avem, în premieră, și stații de încărcare electrică, deoarece este important pentru noi să le oferim oaspeților noștri facilitățile de care au nevoie când vin în restaurantele noastre. Ne dorim ca fiecare client să simtă că e un loc potrivit pentru întreaga familie, de aceea echipă noastră lucrează pentru a le oferi un McDonald’s mai bun.”, declară reprezentanții companiei.

Restaurantul de pe strada Valea Cascadelor dispune de 92 de locuri în interior, 72 de locuri pe terasă, o cameră pentru petreceri tematice sau aniversări, cu perete și masă digitală, la care copiii se vor bucura de jocuri diverse, potrivite pentru vârsta lor, și își primește clienții într-o atmosferă familiară cu un design modern. în plus, în parcarea restaurantului, oaspeții vor avea și locuri de parcare dotate cu stații de încărcare electrică pentru automobile.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302