Arena Bucătarilor Selgros 2014 şi-a desemnat câştigătorii

Arena Bucătarilor Selgros 2014 şi-a desemnat câştigătorii
person Horeca
access_time_filled
  • Marele Câștigător este Chef Daniel Buzea, Coresi Business Lunch Brașov

Selgros Cash&Carry România a desemnat câștigătorii celei de-a șasea ediții Arena Bucătarilor 2014. În cadrul unui eveniment public organizat în Piața George Enescu din București, cei 10 bucătari profesioniști, selectați în etapele preliminare au făcut dovada măiestriei culinare, preparând în concurs un antreu, fel principal și desert.

Câștigătorii Arena Bucătarilor Selgros 2014:

Locul 1 Chef Daniel Buzea – Coresi Business Lunch Brașov (foto)
Locul 2 Chef George Crăciun – Grand D’Or Deluxe Oradea
Locul 3 Chef Ciprian Sotoc – Ramada, Oradea

danielbuzea

Chef Daniel Buzea a fost recompensat și cu premiul special Selgros România, ce costă în antrenamente personale și participarea la concursul internațional Les Chefs en Or, din Paris, în luna noiembrie 2014. Premiul special al publicului a fost câștigat de Gabriel Cupșa, Anthimos, Băile Felix. 

„De șase ani susținem performanța în gastronomie și arta culinară, recunoscând prin Arena Bucătarilor priceperea și tehnica celor mai buni bucătari din România. Și anul acesta competiția a reunit în București cei mai buni 10 finaliști aleși în urma etapelor preliminare și un juriu de mare clasă condus de Chef Cezar Munteanu”, a declarat Pia Krauss, Marketing Manager Selgros România.

„Arena Bucătarilor a reunit cei mai buni bucătari din România. Câștigătorul, Chef Daniel Buzea ne-a impresionat cu tehnica folosită la pregătirea preparatelor din concurs și cu modul în care a respectat regulamentul din concurs, dând în același timp dovadă de creativitate în farfurie”, a declarat Chef Cezar Munteanu, Chef Rotisseur du Bailliage de Roumanie, Senior Lecturer in Gastronomy, Președintele Juriului Arena Bucătarilor.

DesertChefDanielBuzea

Juriul i-a evaluat pe cei 10 finaliști din Arenă în funcție de creativitatea preparatelor, prezentarea în farfurie, respectarea practicilor de lucru, dar și după gust și aspect. Din juriu au făcut parte: Ioan Florescu – Maestru în Arta Culinară, Chef Giovanni Piselli, Chef Bruno Keist – Maestru în Arta Culinară, din Elveția, Chef Adrian Pop – Maestru în Arta Culinară.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302