Marea Finală Arena Bucătarilor Selgros 2014

Marea Finală Arena Bucătarilor Selgros 2014
person Horeca
access_time_filled

Miercuri, 10 septembrie are loc în București (Piața George Enescu) Marea Finală Arena Bucătarilor Selgros 2014, un festival al gastronomiei deschis publicului. Pe parcursul unei întregi zile, publicul îi va încuraja pe cei 10 finaliști din Arena Bucătarilor, va asista la demonstrații de bartending și îi va susține pe cei mici din Arena Bucătărașilor.

Juriul, condus de Chef Cezar Munteanu, Chef Rotisseur du Bailliage de Roumanie, Senior Lecturer in Gastronomy îi va evalua pe cei 10 finaliști din Arenă în funcție de creativitatea preparatelor, prezentarea în farfurie, respectarea practicilor de lucru, dar și după gust și aspect. Din juriu mai fac parte: Ioan Florescu – Maestru în Arta Culinară, Chef Giovanni Piseli, Chef Bruno Keist – Maestru în Arta Culinară, din Elveția, Chef Adrian Pop – Maestru în Arta Culinară. Totodată, juriul va fi pus la treabă având gustoasa sarcină să încânte publicul participant cu demonstrații de gătit de mare clasă.

preparatearenabucatarilor

În cadrul evenimentului organizat în Piața George Enescu, publicul va asista și la demonstrații spectaculoase de bartending. În cadrul competiției Arena Barmanilor vor fi aleși barmanii care dau dovadă de îndemânare și tehnică impresionantă în mânuirea și prepararea băuturilor.

Micii bucătărași, pasionați de la vârste fragede de bucătărie, vor avea șansa să-și arate îndemânarea în cadrul Arenei Bucătărașilor, o competiție amicală dedicată copiilor. Cei mici se vor întâlni și cu super-eroii fructe și legume din programul educațional „Sănătatea începe din farfurie”.

Ziua dedicată gastronomiei se va încheia cu două concerte – Alex Velea și Trupa Taxi.

afisfinalaarenabucatarilor

Program Arena Bucătarilor Selgros 2014:

12:00             Prezentare finaliști și juriu Arena Bucătarilor
                        Împărțire ingrediente și începere concurs
12:30             Sănătatea începe din farfurie
13:30             Arena Bucătărașilor
14:00             Demonstrații de gătit 
15:30             Premiere Arena Bucătărașilor
17:00             Premiere Arena Bucătarilor
17:30            Arena Barmanilor
19:00             Concert Alex Velea
20:00             Concert Trupa Taxi

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302