Bucătarii Continental Hotels se remarcă la competiţiile gastronomice

Bucătarii Continental Hotels se remarcă la competiţiile gastronomice
person Horeca
access_time_filled

Continental Hotels și-a îmbogățit anul acesta palmaresul cu medalii și diplome care răsplătesc profesionalismul și pasiunea echipei de bucătari a companiei. Astfel, la Olimpiada de Gastronomie IKA 2012, care s-a desfășurat în perioada 6-9 octombrie 2012, la Messe Erfurt, competiție care se organizează o dată la patru ani în Germania, Echipa de Juniori a României a câștigat medalia de bronz, echipa fiind întregită de 2 bucătari din lanțul Continental Hotels, respectiv George Baciu și Iulian Chivu, ambii bucătari la Grand Hotel Continental, București, se arată într-un comunicat emis de companie. Din Echipa Națională de Juniori a României au mai făcut parte: Silviu Scornea – teamchef; Dragoș Bercea – bucătar; Ștefan Raul Mihalycsek – bucătar; Viorica Beșeleagă – cofetar.

ika2012

„Continental Hotels promovează profesionalismul și felicită performanțele bucătarilor premiați”, se precizează în comunicat.

În prezent, Continental Hotels este cel mai mare lanț hotelier românesc ce acoperă piața de lux, de business si cea economy, oferind, în același timp, o gamă completă de servicii și pentru segmentul MICE. Portofoliul Continental Hotels cuprinde următoarele branduri proprii: Grand Hotel Continental, Continental Forum(****), Continental(***), Hello Hotels(**), Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Mondo Restaurant, Victoria Club, Tekaffe. Continental Hotels deține și 4 hoteluri Ibis în România aflate în managementul grupului Accor. Orașele în care Continental Hotels este prezent sunt: București, Arad, Oradea, Sibiu, Constanța, Tîrgu Mureș, Drobeta Turnu Severin și Suceava, totalizând peste 1860 de camere.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302