Burger King intenționează să se relanseze în România

Burger King intenționează să se relanseze în România
person Horeca
access_time_filled

burgerkingromaniaCompania Burger King Worldwide a anunțat la sfârșitul anului trecut înființarea unei companii mixte, Burger King SEE S.A., care se va ocupa cu extinderea prezenței brandului și a business-ului Burger King în Italia, Polonia, Grecia și România, se arată într-un comunicat al companiei.

Burger King SEE și Burger King Worldwide au semnat un acord-cadru de franciză pe termen lung, care include drepturile de sub-franciză pentru cele patru piețe europene. În timp ce brandul operează în prezent în Italia, Polonia și România (unde mai mare o singură locație), obiectivele acestui joint-venture includ o dezvoltare agresivă a restaurantelor Burger King în Europa de Sud-Est și crearea a peste 10.000 de noi oportunități de locuri de muncă în primii 5-7 ani ai funcționării acestui joint-venture, se precizează în comunicatul de presă.

„Prin parteneriatul cu Burger King SEE și CEO-ul său, Leo Leon, care este parte a familiei Burger King de peste 18 ani, intenționăm să extindem agresiv brandul și business-ul Burger King în aceste piețe și suntem încântați să aducem brandul pe o nouă piață – Grecia”, a declarat José Cil, Președinte Burger King Worldwine pe regiunea Europa, Orientul Mjlociu și Africa.

„Avem planuri foarte ambițioase în Europa de Sud-Est. În Burger King SEE, credem că am găsit partenerul perfect pentru a îndeplini și depăși aceste așteptări”, a adăugat acesta.

Acest joint venture face parte din strategia globală de creștere a brandului Burger King, care include deschiderea de noi restaurante dar și creșterea vânzărilor în cele deja existente.

Fondat în 1954, Burger King este în topul celor mai mari lanțuri de fast-food din lume. Rețeaua include 14.000 restaurante care servesc peste 11 milioane de oaspeți în fiecare zi în 100 de țări și teritorii.

Sursă foto: www. economiczoom.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302