Cele mai mari cluburi din București, verificate de inspectorii antifraudă fiscală

Cele mai mari cluburi din București, verificate de inspectorii antifraudă fiscală
person Horeca
access_time_filled

evaziunealcoolActivitatea a 6 dintre cele mai mari cluburi din București a fost monitorizată în preajma sărbătorilor de iarnă de către inspectorii Direcției generale antifraudă fiscală, se arată într-un comunicat al DGAF.

În noaptea de sămbătă spre duminică, 20-21 decembrie 2014, 70 de inspectori ai DGAF au monitorizat activitatea acestor cluburi, iar în urma monitorizării și a controalelor efectuate, inspectorii antifraudă au descoperit abateri de la prevederile legale pentru care au dispus sancțiuni în valoare de peste 100.000 lei.

De asemenea, pentru încălcarea prevederilor legale privind circulația și comercializarea băuturilor alcoolice, în cazul unui club s-a dispus măsura complementară a suspendării dreptului de comercializare a produselor accizabile, pe o perioadă de o lună de zile.

Aceste acțiuni se circumscriu cadrului amplu de operațiuni derulate de DGAF care au ca scop îmbunătățirea conformării voluntare.

Acțiunile de control efectuate în scopul prevenirii evaziunii fiscale vor continua, urmărindu-se îmbunătățirea conformării voluntare în domeniul alimentației publice prin înregistrarea tuturor veniturilor și emiterea de bonuri fiscale către consumatori, precizează reprezentanții Direcției generale antifraudă fiscală în comunicat.

Sursă foto: www.grubellringer.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302