Carmolimp îşi dezvoltă sectorul de restaurante

Carmolimp îşi dezvoltă sectorul de restaurante
person Horeca
access_time_filled

Compania Carmolimp își dezvoltă sectorul de restaurante în urma unei investiții de peste 200.000 de euro. „Paradis by Carmolimp” este cel mai nou restaurant al familiei Șoneriu și se află în Brașov, în centrul istoric. Acesta este al doilea restaurant al companiei, primul fiind deschis în orașul Victoria, acum 7 ani. Extinderea a venit ca un pas logic, ținând cont de faptul că brandul Carmolimp poate furniza produse naturale de la fermele proprii, făcând astfel diferența pe piața restaurantelor, potrivit reprezentanților companiei.

paradis4

„Paradis Brașov este pentru noi un test al conceptului de restaurant. Am considerat această piață o provocare datorită faptului că dorim să realizăm un sistem care va putea fi multiplicat ușor, fie prin locații proprii, fie prin franciză. Targetul restaurantului este reprezentat atât de turiștii străini și români, dar și de brașovenii dornici de o experiență culinară unică”, a declarat Valentin Șoneriu, Director General Carmolimp.
Respectând în continuare principiul „afacere de familie”, de administrarea restaurantului se ocupă soția, Mihaela Șoneriu, împreună cu bunica sa.

paradis5

S-a acordat o atenție deosebită alegerii și pregătirii angajaților, familia Șoneriu punând un mare accent pe serviciul oferit în restaurant de la intrarea clientului și până la plecarea sa.
„Le oferim celor care ne calcă pragul ospitalitate, caldură și mâncăruri savuroase. Vorbim despre un tot unitar: o bucătărie românească de excepție, preparate internaționale rafinate și o poziționare excelentă prin localizarea restaurantului în centrul pitoresc al Brașovului. Dacă serviciile nu ar fi impecabile, ne-am pierde farmecul”, a declarat Mihaela Șoneriu, administrator restaurant Paradis. Restaurantul Paradis din Brașov se află pe strada Apollonia Hirscher și are o capacitate de 90 de locuri.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302