Subway deschide primul restaurant în complexul Palas din Iaşi

Subway deschide primul restaurant în complexul Palas din Iaşi
person Horeca
access_time_filled

Lanțul american de tip fast food Subway va deschide primul restaurant din România în aprilie, la Iași, în complexul imobiliar Palas, dezvoltat de grupul Iulius, care se va inaugura în aceeași lună. „Subway, cel mai mare lanț de restaurante de tip fast food din lume, a semnat primul contract din România cu Iulius Group, pentru o locație în ansamblul multifuncțional Palas Iași, care va fi inaugurat în luna aprilie a acestui an. Subway va fi poziționat la intrarea în Palas Mall și va ocupa o suprafață de 90 metri pătrați”, se arată într-un comunicat al Iulius Group.

iasi2

Înființat în anul 1965, în Connecticut, SUA, Subway deține în prezent peste 36.000 de restaurante, în 98 de țări, fiind cel mai mare lanț de restaurante de tip fast food din lume.
În ceea ce privește ansamblul urbanistic Palas acesta va fi practic un oraș în miniatură, unde oamenii vor locui și munci, vor face cumpărături, se vor distra sau recreea în mijlocul naturii. Axat pe conceptul „lifestyle center”, complexul Palas integrează în acest complex unic spații comerciale, hoteliere, birouri clasa A, apartamente, parcare subterană de aproximativ 2.500 locuri și un perimetru de entertainment, toate pe o suprafață construită de peste 320.000 mp.

palas1

Palas reprezintă o premieră, atât în România, cât și pentru portofoliul imobiliar al companiei Iulius Group, fiind cea mai mare investiție privată realizată vreodată în zona Moldovei, cu un total care depășește 260 milioane euro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302