Ce tip de pergolă te avantajează?

Ce tip de pergolă te avantajează?
person Horeca
access_time_filled

Dacă îți dorești să prelungești viața terasei tale pe timpul rece sau pur și simplu vrei ca soarele arzător, ploaia sau vântul să nu îți producă neplăceri, îți recomandăm acoperirea terasei cu o pergolă retractabilă și accesoriile acesteia.

Pentru protecție împotriva ploii din lateral, îți recomandăm închiderile din sticlă electrice sau manuale, iar pentru soarele puternic îți recomandăm sistemul de umbrire lateral ZIP, care te va proteja de vânt sau de insectele ce sunt atrase de lumină, seara. Cu siguranță pergola îți va fi folositoare, dar ce model ți se potrivește cel mai bine?

Mai jos, îți prezentăm principalele categorii de pergole, cu caracteristicile specifice. Află care este pentru tine!

PERGOLA NOVO SAU RADIAN

pergolanovosauradian

Aceste tipuri de pergole, cu profilul lateral drept sau curbat, se vor prinde de un perete existent. Ele nu pot sta independente, iar structura lor trebuie să fie montată pe o construcție deja existentă.

Dacă terasa ta este în prelungirea unui spațiu interior, se situează lângă un perete, între doi pereți sau între trei pereți, pergolele de mai sus ți se vor potrivi perfect.

Aceste tipuri de pergole se pot utiliza în orice condiții meteorologice, pentru că vor proteja terasa ta în condiții meteo nefavorabile. De asemenea, pot acoperi spații cu orice lungime și o deschidere de până la 11 metri.

Alege aceste modele pentru a crește confortul pe terasă și pentru a putea opri ploaia, soarele și ninsoarea din telecomanda pergolei!

PERGOLELE INDEPENDENTE

pergoleleindependente

Aceste tipuri de pergole pot fi amplasate în orice loc, deoarece nu trebuie atașate de o construcție deja existentă. Structura le permite să fie montate ca niște construcții de sine stătătoare. Pot acoperi orice suprafață, atunci când se cumulează mai multe module între ele, nu există limite! O parte dintre acestea se pot închide cu sticlă sau cu anumite sisteme de umbrire.

Èši se potrivesc aceste modele dacă îți dorești să acoperi dimensiuni mari și foarte mari, care să fie protejate de soare sau de vremea rece și de precipitații.

Toate modelele independente oferă o membrană 100% impermeabilă și ignifugă, care te protejează de radiațiile UV și nu creează efectul de seră. Desigur, tot sistemul retractabil va fi controlat din telecomanda pergolei!

PERGOLELE BIOCLIMATICE

pergolebioclimaticePergolele bioclimatice sunt cele mai moderne sisteme de acoperire a teraselor. Acestea nu mai au tradiționala membrană, ci oferă un acoperiș retractabil din lamele de aluminiu care se retrag sau se rotesc, pentru a permite circularea aerului. De asemenea, oferă și un sistem de iluminare special, care acoperă mai multe culori ambientale.

Aceste pergole sunt 100% impermeabile, protejează de soare și pot susține un strat gros de zăpadă și “greutatea” iernii din România! Acestea îți oferă o funcționare electrică, din telecomandă. Poți face o umbră densă și poți opri o ploaie de primăvară în doar câteva secunde, din butonul telecomenzii!

Pentru a beneficia de o ofertă personalizată, potrivită spațiului tău, intră pe www.pergolalux.ro sau contactează-ne la 0773.333.444.

Advertorial scris de Rusu Bianca Elena, Marketing, Pergola Lux, în ediția 86 a revistei Horeca România.

pergolalux

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302