Selgros caută noi talente în gastronomie în 2018 și invită chefii să se înscrie la o nouă ediție „Arena Bucătarilor”

Selgros caută noi talente în gastronomie în 2018 și invită chefii să se înscrie la o nouă ediție „Arena Bucătarilor”
person Horeca
access_time_filled

Selgros Cash & Carry organizează, începând cu luna aceasta, a X-a ediție a concursului de gătit „Arena Bucătarilor”, dedicat profesioniștilor gastronomiei din industria HoReCa. Miza competiției din acest an crește și mai mult, atât grație premiilor, cât și modificărilor menite să bucure deopotrivă bucătarii, proprietarii de restaurante și publicul.

Printre cele mai importante modificări, ce pot fi consultate pe site-ul organizatorului, se află:

•    Vor exista patru etape preliminare pe regiuni, care vor avea loc în perioada 12 martie – 10 aprilie. Concurenții se vor înscrie online. Vor fi selectați câte 8 concurenți (semifinaliști) pentru fiecare din zonele de mai jos:

Zona Est, care include magazinele Selgros din Constanța-Nord, Constanța-Sud, Brăila, Galați, Bacău, Iași și Suceava;
Zona Centru, care include magazinele Selgros din Bistrița, Târgu Mureș – Ernei, Târgu Mureș, Brașov, Ploiești și Craiova;
Zona Vest, care include magazinele Selgros din Cluj-Napoca, Alba Iulia, Oradea, Arad și Timișoara;
Zona București, care include magazinele Selgros din Băneasa, Pantelimon, Berceni și Drumul Taberei.

concursbucatariselgros2018

în etapa preliminară ingredientele impuse sunt pulpă de porc, gutuie și castraveți murați.

•    Semifinalele pentru fiecare dintre cele patru regiuni vor avea loc la clubul Fratelli din București, în perioada 19-20 mai; primii doi calificați din fiecare semifinală vor ajunge în finală;

•    Marea Finală va avea loc la București, spre finele anului, la o dată ce va fi stabilită și anunțată în luna august.

Câștigătorul concursului Arena Bucătarilor 2018 va primi un premiu de 10.000 de lei. Valoarea tuturor premiilor poate fi consultată în Regulament. Premiile pentru primii trei clasați în fiecare semifinală sunt de 2.500, 1.500 respectiv 1.000 de lei.

înscrierile se vor face pe site-ul Selgros, în perioada 12 martie – 10 aprilie 2018 (link direct http://bit.ly/2FvUz9v).

editie2018arenabucatarilor

Despre Arena Bucătarilor:

începând cu anul 2010, Selgros a organizat și găzduit competiția Arena Bucătarilor, concurs destinat gastronomilor din România. Devenită deja tradiție, competiția și-a propus, în cei șapte ani de desfășurare, să premieze priceperea și măiestria celor mai pasionați Chefi care demonstrează juriului, prin tehnici ingenioase de preparare a bucatelor, că merită unul dintre premiile oferite de Selgros România. începând cu 2013, competiția Arena Bucătarilor este afiliată competiției internaționale Les Chefs en Or a grupului Transgourmet.

Despre Selgros:

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți operatori din comerțul românesc. Compania și-a început activitatea pe piața locală în 2001, iar în prezent deține 22 magazine în București, Alba-Iulia, Brașov, Iași, Târgu Mureș, Oradea, Cluj, Ploiești, Timișoara, Craiova, Bacău, Galați, Brăila, Arad, Suceava, Constanța și Bistrița. Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operațiuni în Elveția, Franța, Germania, Austria, Polonia, România și Rusia. Preluarea rețelei de către Transgourmet confirmă atenția crescândă pe care Selgros o acordă pieței gastro și evidențiază calitățile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelenței și pasiunea ca bază a oricărei acțiuni. Accesul în magazine se face pe baza cardului de membru al clubului profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302