Cerere mare pentru zona de foodcourt a viitorului mall Veranda

Cerere mare pentru zona de foodcourt a viitorului mall Veranda
person Horeca
access_time_filled

Brandurile de food se arată tot mai interesante să deschidă locații în incinta mall-urilor. Veranda, centrul comercial dezvoltat în zona Obor de Professional Imo Partners (fosta Prodplast Imobiliare), anunță că a încheiat un contract de închiriere cu un nou chiriaș, pentru zona de food court.

veranda2

Astfel, lanțul de restaurante KFC va deschide o nouă locație în mallul din Obor, unde va ocupa o suprafață de aproape 200 de metri pătrați.

KFC România este unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală. Scopul centrului comercial Veranda este acela de a oferi bucureștenilor din proximitate o gamă variată de produse și activități recreative, iar brandurile cu care am încheiat contracte, precum KFC, vor aduce cu siguranță un nou suflu întregului sector”, a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltator al centrului comercial Veranda.

Printre chiriașii din zona food-court se mai numără Oro Toro, Pizza Coloseum, Salad Box, K-Grill, Rustic, Toan’s, Spartan, McDonald’s și Noddle Pack.

Pentru petrecerea timpului liber, vizitatorii vor avea la dispoziție spațiul verde de 15.000 de metri pătrați, care oferă locuri de joacă pentru copii, precum și posibilitatea de a practica diverse sporturi, inclusiv un patinoar deschis pe tot parcursul anului.

Veranda va avea o suprafață închiriabilă de aproximativ 30.000 de metri pătrați și va fi inaugurat în toamna acestui an.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302