Flavours deschide un nou restaurant Stradale

Flavours deschide un nou restaurant Stradale
person Horeca
access_time_filled

stradale1Flavours, un jucător important în domeniul cateringului de eveniment și al operării de restaurante, va deschide un nou restaurant Stradale, în incinta Oregon Park.

Prima clădire din noul ansamblu de birouri Oregon Park, dezvoltat de Portland Trust, a fost închiriată integral. Zona dedicată food-retail-ului a fost de asemenea închiriată 100%, cel mai recent chiriaș fiind compania de event catering Flavours, cu brandul Stradale, se arată într-un comunicat emis de Portland Trust, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România.

Flavours este unul dintre jucătorii importanți în domeniul cateringului de eveniment și al operării de restaurante. în Oregon Park, Flavours va deschide cel de-al patrulea restaurant Stradale”, se precizează în comunicatul Portland Trust.

Stradale este un concept de restaurant lansat în primăvara anului trecut de către Flavours Food Design, primul restaurant sub acest concept fiind deschis în luna martie 2015, în “Bucharest Business Park”. Atunci, reprezentanții Stradale anunțau că își vor îndrepta atenția spre timpul petrecut la birou, care reprezintă peste 75% dintr-o zi obișnuită.

Printre cei care au închiriat spații în zona de retail a noului ansamblu de birouri Oregon Park se numără și Lagardere Travel Retail, operatorul conceptului „1 Minute”. Prezent în principalele centre de afaceri medii și mari din București, „1 Minute” este un brand internațional de fresh snacking & convenience.

Oregon Park, situat în zona de birouri Floreasca – Barbu Văcărescu, este al șaselea proiect de birouri dezvoltat de Portland Trust în România, după Opera Center I și II, Bucharest Business Park, Floreasca 169A și Floreasca Park.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302