Flavours va opera Willbrook Business and Convention Center

Flavours va opera Willbrook Business and Convention Center
person Horeca
access_time_filled

Flavours anunță preluarea management-ului Willbrook Business and Convention Center din București, începând cu luna martie a acestui an. Ca urmare, compania previzionează o creștere a cifrei de afaceri cu peste 1 milion de euro anual.

Willbrook Business and Convention Center este cel mai mare centru de conferințe din oraș, cu o suprafață de 2.700 m2, perfect tehnologizată. Acesta este deservit de o bucătărie high-end, investiția realizată de Flavours în amenajare și dotare ridicându-se la circa 450.000 euro.

Willbrook

Preluarea Willbrook Business and Convention Center este un pas important în dezvoltarea business-ului nostru, Flavours având rolul unui fulltime event planner pentru cel mai versatil spațiu de evenimente din oraș. Deși este privit ca o destinație mai degrabă corporate, Willbrook este la fel de potrivit și pentru zona de lifestyle, astfel că ne propunem să construim o perspectivă 360 asupra potențialului acestui loc”, a declarat Chef Foa, fondatorul Flavours.

Centrul oferă 13 săli de dimensiuni diferite, de la meeting room-uri, la amfiteatre și săli pentru evenimente sociale. Datorită arhitecturii moderne, clădirea pune la dispoziție numeroase spații cu lumină naturală și flexibilitate în organizarea simultană de evenimente de până la 2400 de persoane. în plus, 400 de locuri de parcare sunt disponibile pentru centrul de conferințe.

willbrook2

Flavours a fost fondat în 2002 și activează în trei domenii de business interconectate: catering de eveniment, operator de restaurant (Biutiful, Biutiful By the Lake, Fratelli, Fratellini, Fratelli Beach & Club, Uanderful) și operator de Food Court (Willbrook Platinum Business and Convention Center). în plus, compania a lansat brand-ul propriu Stradale, un restaurant ce promovează conceptul de street food. Flavours reinventează constant modul de organizare a evenimentelor din România, cu sprijinul echipei de bucătari cu experiență, condusă de către Chef Foa, membru al juriului MasterChef România.

Willbrook Business&Convention Center este cel mai mare centru de conferințe din București, situat în Willbrook Platinum. Spațiul construit în 2010 este încadrat în categoria AAA de consum și design.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302