Restaurantul Privo – finalist la 2016 World Luxury Restaurant Awards

Restaurantul Privo – finalist la 2016 World Luxury Restaurant Awards
person Horeca
access_time_filled

privorestaurantCâștigător recent al premiului „Global Winner – Best Luxury Design Hotel” acordat de World Luxury Hotel Awards, Hotel Privo din Târgu Mureș este finalist anul acesta la World Luxury Restaurant Awards cu Restaurantul Privo.

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul galei care va avea loc în data de 18 iunie 2016 la Grand Hotel Kronenhof Pontresina din Elveția.

World Luxury Restaurant Awards™ este o organizație recunoscută la nivel mondial care recompensează excelența în cadrul restaurantelor din categoria Luxury.

Premiile sunt structurate în 78 categorii la nivel național, continental și mondial.

Este un program în care clienții trimit organizatorilor review-uri despre restaurante.

Restaurantele din categoria Luxury sunt nominalizate să participe la World Luxury Restaurant Awards de către clienți, experți în domeniul gastronomiei, critici culinari, jurnaliști & bloggeri culinari.

World Luxury Restaurant Awards™ poate trimite un reprezentant oficial să viziteze restaurantele nominalizate.

Criteriile de selecție sunt designul interior, calitatea deosebită a preparatelor culinare și aprecierile pozitive pentru serviciile excelente.

Procesul de vot se bazează pe experiența culinară în ansamblu și se realizează de către clienți.

Rezultetele finale se acordă pe baza unui proces de vot online la nivel mondial. Restaurantele care obțin cele mai multe voturi, câștigă premiile la categoria “WLRA Global”.

Criteriile de acordare sunt bazate pe calitatea preparatelor culinare și serviciile excelente oferite de restaurante. Mărimea unui restaurant nu este luată în considerare în timpul nominalizărilor sau a procesului de vot.

Câștigătorii sunt anunțați și prezentați în cadrul ceremoniei anuale organizată de World Luxury Restaurant Awards™. Rezultatul final este obținut în urma voturilor pe categorie, la nivel național, de continent și mondial.

Restaurantul Privo, cu o capacitate de 180 de locuri, oferă meniu à la carte cu specific internațional, precum și posibilitatea organizării de evenimente corporate și private, prezentări și degustări tematice. Meniurile restaurantului au fost semnate în primul an de la deschidere de Executive Chef Doru Pastrama, iar anul trecut de Executive Chef Martin White. Următorul meniu va fi realizat în colaborare cu Executive Chef Henrik Sebok.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302