Foodpanda se lansează în Timișoara și țintește “toate restaurantele importante”

Foodpanda se lansează în Timișoara și țintește “toate restaurantele importante”
person Horeca
access_time_filled

lansarefoodpandatimisoaraFoodpanda, cea mai mare platformă de comenzi de mâncare din România, s-a lansat în alt oraș important din țară, Timișoara, după o extindere rapidă în București și Cluj. Oficialii companiei au precizat că obiectivul este ca în 2014 toate restaurantele importante din Timișoara să fie prezente pe platformă.

În prezent peste 20 de restaurante din Timișoara sunt listate în platformă, urmând ca numărul acestora să ajungă la aproximativ 40 până la finalul lunii martie.

„În Timișoara avem deja parteneriate cu un număr impresionant de restaurante, cu bucătării apreciate și recunoscute de timișoreni. Obiectivul nostru este ca în 2014 toate restaurantele importante din Timișoara să fie prezente pe platformă, accesând beneficiile pe care le oferim, de la fidelizarea și atragerea de noi clienți, până la reducerea sau eliminarea costurilor de marketing, operaționale și de procesare a comenzilor”, declară Dan Macarie, Country Manager foodpanda România.

Și ieșenii vor avea acces, în curând, la o paletă generoasă de meniuri oferite de cele mai apreciate restaurante din oraș.

foodpanda.ro colaborează, în prezent, cu peste 200 de restaurante din București, Cluj-Napoca și Timișoara, fiind lider de piață pe sectorul platformelor online pentru comenzi de mâncare din România.

Despre foodpanda

Fondată în 2012, foodpanda, împreună cu brandul afiliat hellofood, este grupul lider al platformelor online de comenzi de mâncare, activ în 40 de țări. Compania le oferă restaurantelor posiblitatea de a își aduce meniurile în mediul online, extinzându-și astfel baza de clienți. Pentru consumatori, grupul foodpanda/hellofood oferă un mediu online cu un larg spectru gastronomic, din care clienții pot alege utilizând atât platforma online, cât și aplicația mobilă foodpanda, disponibilă gratuit în AppStore și Google Play; foodpanda se ocupă de procesarea comenzii și transmiterea acesteia către restaurant, care se ocupă de livrare.

foodpanda/hellofood operează în India, Thailanda, Indonezia, Pakistan, Singapore, Malaezia, Vietnam, Taiwan, Bangladesh, Kazahstan, Azerbaidjan, Rusia, Polonia, Ucraina, Ungaria, România, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Croația, Brazilia, Mexic, Argentina, Chile, Columbia, Peru, Arabia Saudită, Iordania, Nigeria, Maroc, Kenya, Ghana, Senegal, Coasta de Fildeș, Rwanda, Tanzani, Uganda, Lebanon, Algeria și Serbia.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302