Gallo Nero Dorobanți, redeschis după o investiție de 100.000 euro

Gallo Nero Dorobanți, redeschis după o investiție de 100.000 euro
person Horeca
access_time_filled

Restaurantul Gallo Nero Dorobanți a fost redeschis după o investiție de 100.000 EURO și beneficiază acum de managementul și chef-ul locației din Decebal.

Restaurantul din zona Charles de Gaulle a trecut la finalul anului 2015 printr-o renovare semnificativă, schimbându-și structura, managementul, staff-ul și meniul, pentru a putea oferi clienților de aici servicii de același nivel cu cele din Decebal, informează reprezentanții restaurantului. 

gallonero1

Restaurantul Gallo Nero Decebal este una dintre locațiile consacrate din zona Alba Iulia-Decebal, fiind înființat în urmă cu zece ani ca restaurant pentru pește și fructe de mare, una dintre primele locații cu scoici și melci din capitală, care a rezistat cu succes perioadei de criză și și-a format o clientelă extrem de fidelă.

Rebrandingul Gallo Nero Dorobanți a vizat o restructurare completă a spațiului, sub viziunea arhitectului Victor Grosu, care a marjat pe un stil contemporan, adaptat clădirii și zonei corporate. S-a creat o atmosferă mai sofisticată, cu aluzii pregnante la cultura italiană.

Renovarea a presupus reconstruirea completă a spațiului și transformarea lui pentru a deveni și pizzerie – vechiul bar a fost înlocuit cu o zonă pentru prepararea de pizza, focacccia și pâine de casă.

Spațiul interior are 50 de locuri și a fost extins cu o terasă acoperită de 40 de locuri, ce va fi deschisă la finalul lunii martie. Barul, construit de la zero pentru a deveni element central al spațiului, este din marmură albă, cu blat din Krion®, iar polițele pentru depozitare sunt iluminate cu led, creând o lumină ambientală plăcută. S-a optat pentru parchet natur și o iluminare cu corpuri de tip pendul, ce creează o atmosferă extrem de caldă și rafinată.

gallonero2

în urmă cu 3 ani, în zona Charles de Gaulle s-a deschis Gallo Nero Prime, care a împrumutat identitatea locației din Decebal dar a funcționat cu un management diferit, distanțându-se de spiritul locației din Decebal. Redeschiderea și rebrandingul Gallo Nero Dorobanți a vizat schimbarea completă a staff-ului, meniului și ambientului. Gallo Nero Dorobanți oferă acum și 12 locuri de parcare, pe Str. Mora colț cu Calea Dorobanților.

Meniul anterior a fost schimbat, fiind acum adaptat specificului autentic italienesc al Gallo Nero. Astfel, produsele consacrate sunt acum disponibile și în locația din Dorobanți – supa Gallo Nero de pește cu fructe de mare, pastele cu fructe de mare, cozze (midii), tagliattelle Gallo Nero.

gallonero3

Și staff-ul Gallo Nero a fost înnoit, o parte din personal, inclusiv managementul și unul din Chefi, provenind de la locația din Decebal. Ospătarii sunt trainuiți în permanență pentru a oferi cele mai bune servicii.

„Gallo Nero s-a consacrat prin modalitatea extrem de atentă de preparare a alimentelor – se folosesc exclusiv produse italienești, managementul supraveghind îndeaproape fiecare achiziție. în bucătărie intră doar legume proaspete și se gătește cu verdețuri și mirodenii (busuioc, rozmarin, salvie, cimbru) achiziționate în fiecare zi. Peștele și fructele de mare sunt importate din Grecia, Italia, Portugalia, majoritatea fiind aduse proaspete”, precizează reprezentanții restaurantului.

Portofoliul de vinuri enumeră peste o sută de etichete, dintre care 60% sunt italiene și internaționale și restul românești. Restaurantul Gallo Nero Dorobanți va organiza degustări de vin de 2 ori pe lună.

Succesul business-ului Gallo Nero poate fi rezumat la un singur principiu: constanță. Clienții revin de ani de zile pentru constanța serviciilor și a preparatelor – locația din Decebal funcționează cu o echipă extrem de bine sudată, existând angajați care lucrează de zece ani, de la deschidere, iar cei mai noi au o vechime de 5 ani. Prin fidelizarea personalului, Gallo Nero a reușit să creeze un sentiment familial și clienților, care vin aici de multă vreme, cunoscând meniul și staff-ul.

Gallo Nero Dorobanți își propune să urmeze același spirit Gallo Nero, de spațiu familial cu servicii de top, potrivit pentru întâlniri de afaceri dar și pentru cine de familie. în urma procesului total de renovare și după deschiderea din primăvară a terasei, investitorii se așteaptă la  un număr de 80-100 clienți/ zi, ce vor genera o creștere cu 50% a businessului„, se arată în comunicat.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302