The Beef Club are un nou Executive Chef

The Beef Club are un nou Executive Chef
person Horeca
access_time_filled

thebeefclubThe Beef Club, restaurantul premium dining din zona Dorobanți a Bucureștiului, anunță începerea colaborării cu Michele Mingozzi, Chef internațional ce a câștigat o vastă experiență culinară în locații cu Stele Michelin precum La Pergola în Roma, Schwarzwaldstube în Germania, La Frasca în Italia.

începând cu acest sezon, Executive Chef Michele Mingozzi va transpune pasiunea culinară și cunoștințele acumulate de la bucătari consacrați, în meniul The Beef Club.

Filozofia ce stă la baza conceptului pe care îl va implementa la The Beef Club este aceea că ingredientele proaspete de sezon vor fi combinate cu tehnici de gătire moderne, ceea ce va ajuta ca aroma naturală a acestora să își păstreze gustul original.

Fiecare preparat din meniu va cuprinde 2-3 ingrediente care își vor contopi savoarea prin astfel de tehnici.

O parte dintre aceste preparate pot fi deja încercate de invitații prezenți la evenimentele din seria Exclusive Dining Events, seri special organizate de restaurantul The Beef Club, ce au la bază meniuri tip degustare, pentru un număr restrâns de persoane cu pasiuni și interese comune.

“Oaspeții The Beef Club vor fi surprinși de această filozofie culinară o dată cu implementarea noului meniu ce va avea loc la începutul lunii martie”, afirmă reprezentanții noului restaurant.

chefthebeefclub

(Michele Mingozzi – Executive Chef The Beef Club)

Operative Steakhouse Group SRL a deschis în primăvara anului trecut restaurantul The Beef Club, în strada Ermil Pangratti nr. 30A. Localul a fost rezultatul unei investiții de 500.000 de euro.

„După o experiență de 5 ani în industria ospitalității, crearea unei noi linii de business sub numele The Beef Club a venit ca un pas natural. Am considerat că putem trece la un alt nivel, așa că noul restaurant urmăreste să ofere oaspeților săi o experiență rafinată, subtilă, care să se distingă prin constanță în calitate și prin produsele culinare de top. Spre deosebire de Red Angus Steakhouse, restaurantul nostru din Centrul Istoric, care abordează segmentul de casual dining, The Beef Club este un restaurant premium, de fine dining”, declara, la momentul deschiderii, Dragoș Panait, proprietarul restaurantului.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302