Găsește inspirație pentru bucătăria ta la AMBIENTE 2019

Găsește inspirație pentru bucătăria ta la AMBIENTE 2019
person Horeca
access_time_filled

Diversitatea articolelor asociate cu zona de bucătărie și servire a mesei va fi expusă și anul acesta în zona de “Dining” din cadrul prestigiosului târg AMBIENTE din Frankfurt, cel mai important târg internațional în domeniul bunurilor de consum. De la farfurii, tacâmuri, pahare sau textile pentru bucătărie, până la ustensile și echipamente de gătit complexe, specialiștii din sectorul HoReCa pot găsi aici inspirație pentru bucătăriile lor și soluții inteligente adaptate nevoilor lor.

targambiente

Ediția de anul acesta a târgului AMBIENTE va avea loc în perioada 8-12 februarie și va reuni un număr impresionat de 4376 de expozanți din 88 de țări, care își vor expune produsele în cadrul celor 3 secțiuni ale târgului: Dining (cu expozanti care oferă o gamă foarte largă de produse, cuprinzând tot ce ține de bucătărie și decorarea mesei), Living (unde se prezintă cele mai noi trenduri în design: accesorii pentru casă, decorațiuni pentru interior și exterior) și Giving (cu o gamă variată de cadouri, obiecte de decor, papetărie, produse de înfrumusețare, complementare cu produsele din primele două categorii). Din România, vor expune companii precum Apulum, AXA Porcelaine, Adrian Sistem, Becker Romania, Cesiro sau Sterk Plast.
ambiente2019

Una dintre categoriile cu o evoluție remarcabilă în ultimii ani este cea dedicată sectorului HoReCa. Recentele tendințe în alimentație, consumul de alimente în afara casei, obiceiurile de servire a mesei și comportamentele în schimbare ale consumatorilor i-au inspirat pe fabricanți să producă și să prezinte la Ambiente articole moderne, perfect adaptate noilor exigențe ale hotelurilor, restaurantelor, companiilor de catering.

Cele mai recente tendințe în materie de food și articole pentru masă au un impact în creștere asupra segmentului HoReCa. Din ce în ce mai mulți furnizori iau în calcul aceste tendințe și oferă produse contemporane care fac diferența într-un hotel, restaurant sau cafenea, astfel încât o simplă vizită să se transforme într-o experiență specială”, a declarat Thomas Kastl, Director Ambiente Dining.

expozitieambientefrankfurt

Potrivit organizatorilor, Ambiente este o plaformă menită a facilita întâlnirea dintre furnizorii HoReCa și operatorii din acestor sector, unde furnizorii își pot prezenta produsele în fața unei audiențe internaționale, iar specialiștii HoReCa pot găsi inspirație pentru business-urile lor și se pot pune la curent cu cele mai noi produse și soluții din domeniu.

Pentru noi, un furnizor Horeca 100%, Ambiente este o platformă esențială pentru a le prezenta clienților noștri cele mai noi produse, pentru a întâlni potențiali clienți de afaceri și a iniția viitoare proiecte”, declară Erbil Askan CEO Bonna Ev Gerecleri San. Tic. Ltd. Sti.

Un eveniment important pentru sectorul HoReCa îl va reprezenta a treia ediție a întâlnirii HoReCa, programată pentru prima seară a târgului, 8 februarie, întâlnire care va reuni producători, proiectanți, investitori și consultanți din domeniu. 

ambientetheshow

Expoziția este completată de un program bogat și divers de evenimente conexe dintre care amintim:

  • premiul “Kitchen Innovation of the Year”
  • “Tableware International Awards of Excellence” pentru calități deosebite sub aspect funcțional, estetic sau de originalitate de accesorii pentru servirea mesei
  • “Stars on Stage”, în cadrul căruia o serie de reputați top chefs, barrista, sommelieri și pastry chefs își vor dezvălui o parte dintre „secrete”
  • Ambiente Academy cu prelegeri și prezentări interactive, ca de exemplu “Big ideas in small places – strong concepts for spatial richness”
  • a treia ediție a întâlnirii HoReCa.

Mai multe detalii despre târg puteți găsi: aici.

Bilete se pot comanda online: aici.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302