Taco Bell a deschis primul restaurant din provincie

Taco Bell a deschis primul restaurant din provincie
person Horeca
access_time_filled

Sphera Franchise Group, cel mai mare grup din sectorul food service de pe piața locală, continuă expansiunea business-ului Taco Bell la nivel național, prin deschiderea celui de-al cincilea restaurant din România, acesta fiind primul restaurant Taco Bell din afara Bucureștiului.

Astfel, în data de 22 decembrie 2018 s-a deschis, în urma unei investiții de 350.000 euro, primul restaurant Taco Bell din provincie, în Cluj-Napoca. Noul restaurant Taco Bell îi așteaptă pe clujeni în zona food court de la primul etaj al centrului comercial Iulius Mall să încerce renumitele produse de inspirație mexicană.

Taco Bell a intrat pe piața din România în octombrie 2017 și a ajuns, până în prezent, la patru unități plasate în centre comerciale din București.

tacobellextindere

Taco Bell a avut rezultate excelente în primul an de activitate pe piața locală, prin restaurantele din București, așa că ne-am dorit ca produsele noastre să fie accesibile și la nivel național. Cluj-Napoca face parte din primul set de destinații pe care le urmărim, fiind un oraș cu o dezvoltare accelerată, în ultimii ani, din perspectivă economică, precum și din punct de vedere cultural, muzical și culinar. Clujenii sunt deschiși la experiențe noi și ne bucurăm să le putem oferi și experiența Live Más. în plus, timing-ul deschiderii este unul foarte bun, căci weekend-ul dinaintea Crăciunului și, în general, vacanța de iarnă, reprezintă o perioadă în care oamenii ies mult în oraș și vin adesea la mall, pentru cumpărături, pentru a petrece timp de calitate alături de cei apropiați și, de ce nu, pentru a încerca lucruri noi. Cu această promisiune îi așteptăm la Taco Bell,” a spus Mark Hilton, CEO Sphera Franchise Group.

Prin inaugurarea acestui restaurant, Taco Bell a creat 35 de locuri de muncă, noua echipă fiind gata să îi servească pe clienți și să le ofere produse delicioase, de inspirație mexicană, precum: Crunchy Taco, Cheesy Bacon Fries Burrito, Quesadilla, Crunchwrap Supreme, Nachos Supreme sau Churros.

Taco Bell Corp., subsidiară a Yum! Brands Inc. (NYSE: YUM), este cea mai mare rețea de tip ”quick service restaurant” (QSR) din lume în domeniul produselor de inspirație mexicană.

în prezent, sunt peste 360 de restaurante Taco Bell în 27 de țări din afara Statelor Unite, iar obiectivul de extindere internațională a brandului vizează 1.000 de locații până în 2022. Compania și francizele sale operează peste 7.000 de restaurante care generează vânzări de peste 9 miliarde de dolari. Obiectivul brandului este acela de a deveni o companie cu vânzări globale de 15 miliarde de dolari și cu 9.000 de restaurante la nivel mondial, până în 2022.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302