Grupul City Grill anunță numirea lui Daniel Mischie în funcția de CEO

Grupul City Grill anunță numirea lui Daniel Mischie în funcția de CEO
person Horeca
access_time_filled

grupcitygrillCity Grill, cel mai mare grup românesc de restaurante, anunță numirea lui Daniel Mischie în funcția de CEO al grupului, în locul lui Dragoș Petrescu, cel care a deținut această poziție de la înființarea grupului și până în prezent. Dragoș Petrescu va ocupa funcția de președinte.

Acest transfer de funcție, de la Dragoș la mine, a început, practic, în urmă cu câțiva ani. Până în momentul de față, preluarea acestei poziții este realizată în proporție de 60% și continuă fără a perturba activitățile companiei. Grupul City Grill își va continua strategia de dezvoltare, prin consolidarea poziției de cel mai important jucător din industria restaurantelor și deschiderea de noi locații”, a declarat Daniel Mischie.

în cei 13 ani de activitate în cadrul grupului City Grill, Daniel Mischie și-a adus contribuția la consolidarea acestuia în poziția de lider autohton în domeniul HORECA, prin indentificarea de noi oportunități de creștere a profitabilității și a awarness-ului.

Până de curand, Daniel Mischie a fost Chief Operating Officer în cadrul grupului City Grill. Alături de Dragoș Petrescu, a pus bazele primului restaurant al grupului, în 2004. între anii 1999 și 2003, a fost administrator al grupului de restaurante „La Mama”, ca subordonat direct al lui Dragoș Petrescu.

Daniel Mischie este de formație economist. A absolvit Facultatea de Relații Comerciale și Financiar Bancare Interne și Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice, în 2000. în perioada 2010-2012, a urmat cursurile Institutului de Administrare a Afacerilor din București în colaborare cu Kennesaw State University (ASSEBUS), obținând diploma de Executive Master of Business Administration.

Despre Grupul City Grill

Fondat în 2004 de către Dragoș Petrescu, Grupul City Grill are în prezent în portofoliu șapte branduri – restaurantele City Grill,  Trattoria Buongiorno, Hanu’ Berarilor, Caru’ cu Bere , Pescarus, Hanu’ lui Manuc, și Cafenelele City Cafe și 17 locații. Grupul și-a consolidat poziția pe piața româneasca prin faptul că oferă clienților produse sănătoase folosind materii prime proaspete, un concept nou și design personalizat pentru fiecare brand în parte și prin profesionalism și dedicare.

Din 2009 și până în prezent, Grupul City Grill a primit peste 25 de premii și distincții, ca o recunoaștere a profesionalismului și a succesului în industria Horeca.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302