Institutul Le Cordon Bleu din Paris lansează un MBA în “International Hospitality and Culinary Leadership”

Institutul Le Cordon Bleu din Paris lansează un MBA în “International Hospitality and Culinary Leadership”
person Horeca
access_time_filled

Prestigiosul Institut Le Cordon Bleu din Paris anunță lansarea unui MBA (Master of Business Administration) în “International Hospitality and Culinary Leadership”, în parteneriat cu Universitatea Dauphine din Paris, într-un sector care crește rapid, se precizează într-un comunicat de presă.

Programul, care va debuta în septembrie 2020, se adresează managerilor cu experiență, care sunt pe deplin conștienți de provocările și particularitățile unei piețe în continuă evoluție, și își propune să îi ajute în evoluția lor profesională, pe măsură ce aceștia progresează către poziții de management, senior executive sau chiar antreprenoriat, se precizează în comunicat.

Predat în limba engleză, acest program de top management cu durata de 1 an include 5 luni de cursuri pe subiecte specifice industriei, urmate de 5 luni de experiență într-o companie. O excursie de studii în Dubai și Mauritius este planificată în primul trimestru al programului de instruire, pentru a permite studenților să se confrunte cu situații din viața reală. Acest lucru va reprezenta un moment cheie, spun reprezentanții Institutului Le Cordon Bleu, deoarece studenții vor experimenta viața de zi cu zi a echipelor de management, în două destinații care oferă o gamă unică și vastă de hoteluri de prestigiu, care primesc milioane de turiști anual. 

mbalecordonbleu

Pe durata MBA-ului, studenții vor dobândi cunoștințe de management strategic și de business și își vor dezvolta abilități cheie de leadership și management. “Acest MBA le va permite să obțină o mai bună înțelegere a ceea ce înseamnă excelența în lumea gastronomiei și a ospitalității în Franța dar și în lume și le va oferi toate uneltele pentru a putea defini strategia stabilimentelor high-end, a determina conceptul potrivit pentru proiectele lor antreprenoriale și a antrena și gestiona echipe într-un mediu internațional competitiv”, se arată în comunicat.

Datorită parteneriatului nostru cu Universitatea Dauphine, curriculum-ul nostru îndeplinește perfect standardele de excelență și abilități manageriale pe care acest sector le solicită. Cu o expertiză de 125 de ani, suntem dedicați să transmitem această excelență viitorilor noștri studenți. Mai mult, datorită rețelei noastre globale, ei vor evolua într-un mediu multicultural. Căutăm persoane cu background-uri diferite, deoarece suntem convinși că a fi expus la abordări noi reprezintă o sursă neprețuită de inspirație și creativitate” a declarat Sylvy Morineau, Directorul Institutului Cordon Bleu din Paris.

Pe durata acestui program, studenții vor benefica și de coaching personal, cu întâlniri individuale.

La sfârșitul programului studenții vor primi un MBA in International Hospitality and Culinary Leadership din partea institutului Cordon Bleu, un MBA in Hospitality and Culinary Management din partea Universității Dauphine și un Master Global Management de la aceeași universitate.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302