KFC a ajuns la 50 de restaurante în România

KFC a ajuns la 50 de restaurante în România
person Horeca
access_time_filled

KFC continuă investițiile în România și a deschis săptămâna trecută un nou restaurant, în incinta Promenada Mall din București. Odată cu deschiderea din Promenada, rețeaua KFC ajunge la 50 de restaurante în România, se arată într-un comunicat de presă.

„Încă de la lansarea primului restaurant KFC în România, obiectivul nostru a fost să ajungem cât mai aproape de consumatori, în cât mai multe orașe din țară. Astăzi (17 octombrie, n.r.), am atins pragul de 50 de restaurante, ceea ce ne confirmă că românii iubesc KFC iar numărul consumatorilor noștri este în creștere de la an la an”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC România.

restaurantkfc50

„Am ales o zonă cheie din București pentru a deschide restaurantul KFC cu numărul 50: Calea Floreasca, unul dintre hot spot-urile clădirilor de birouri din Capitală. Știm că mulți dintre clienții noștri își doresc un prânz de la KFC la birou, iar cei care lucrează în zona Floreasca se pot bucura acum de acest lucru”, a adaugat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC România.

Noul restaurant este situat la etajul 2 al centrului comercial Promenda, zona foodcourt, din Calea Floreasca, nr. 246B sector 1, București și are o suprafață totală de 130,5 mp.

Odată cu deschiderea noului KFC Promenada au fost create peste 30 de locuri de muncă.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302