KFC deschide un restaurant în cel mai mare centru comercial din Buzău

KFC deschide un restaurant în cel mai mare centru comercial din Buzău
person Horeca
access_time_filled

KFC deschide pe 15 septembrie un restaurant în cel mai mare centru comercial din Buzău, Aurora Shopping Mall, în urma unei investiții de 145.000 euro, au anunțat reprezentanții lanțului. Noul restaurant este o relocare a restaurantului KFC din centrul orașului, iar pentru primul an de funcționare este preconizată o cifră de afaceri de 350.000 de euro.

auroramall

„Relocarea restaurantului KFC din zona platoului Dacia în Aurora Mall răspunde dorinței de a fi în permanență lângă clienții noștri, în principalele destinații în care aceștia ajung, Aurora Mall având diverse puncte de atracție și ancore, fiind implicit o destinație principală pentru clienții KFC din această zonă”, a declarat Monica Eftimie, Director Marketing KFC România.

De la începutul anului, KFC a inaugurat două restaurante de tip drive thru la Arad și Iași și un restaurant de tip stradal la Cluj. În prezent, în România sunt deschise peste 40 de restaurante KFC atât în București, cât și în orașe precum Timișoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitești și Brașov.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302