Lanțul de restaurante la Plăcinte se extinde în Prahova

Lanțul de restaurante la Plăcinte se extinde în Prahova
person Horeca
access_time_filled

După București, Brașov, Iași și Sibiu, restaurantul cu bucătărie tradițional moldovenească „La Plăcinte” a ajuns și la Ploiești, în centrul comercial Winmarkt.

Astăzi, numărul total de restaurante în rețea este 22, situate în Moldova și România. Primul restaurant „La Plăcinte” s-a deschis la Chișinău în anul 2006.

Ne bucurăm că avem ocazia să aducem primul restaurant „La Plăcinte” în Ploiești. Suntem siguri că restaurantul se va bucura de succes și că va fi foarte bine primit de ploieșteni„, a declarat Carlo Barban, CEO Winmarkt.  

laplacinteploiesti

Cu un design inedit, cu accente tradiționale moldovenești, restaurantul dispus pe 2 etaje își așteaptă clienții cu un meniu variat, inspirat din bucătăria barasabeană: plăcinte clasice dulci, sărate, plăcinte domnești sau învârtite dar și salate, supe, tocănițe, preparate din carne și chiar vinuri din Republica Moldova, se arată într-un comunicat.

Bucatele preferate ale clienților noștri din celelalte locații sunt – supele, borșul roșu, plăcintele și învârtitele, felul doi și deserturile, gustul localnicilor este foarte variat„, a remarcat directorul executiv al rețelei din România, Alexandru Stroe.

Design-ul restaurantului este creat cu elemente tradiționale, lucrate manual de meșterii iscusiți, de la pictura pereților, până la tablourile ce te transpun în inima satului ori la țesăturile scaunelor lucrate la „bătrânul” război.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302