Un nou restaurant cu specific mediteranean în București

Un nou restaurant cu specific mediteranean în București
person Horeca
access_time_filled

villaromanaristoranteUn nou restaurant cu specific mediteranean și-a deschis porțile săptămâna trecută în București – Villa Romana Ristorante. Situat în Piața Charles de Gaulle, nr. 3, în apropierea parcului Herăstrău, restaurantul se adresează unui public cu un stil de viață urban și sănătos, potrivit reprezentanților restaurantului.  

Meniul este variat și conține preparate specifice bucătăriei din țările din zona Mării Mediterane, pregătite cu ingrediente aduse direct din Italia.

Cu o experiență anterioară în cunoscute restaurante bucureștene, precum Casa Di David, Ramada North sau McMoni’s, Vasile Penu este bucătarul-șef al Villei Romana Ristorante și propune un concept fresh pentru sortimentele de mâncare, din meniu făcând parte pâté de foie gras cu dulceață de afine, pappardelle cu trufe negre proaspete și rasolul de miel cu cartofi ratte.

„Pentru că bucătăria mediteraneană se prepară întotdeauna din ingrediente sănătoase și proaspete, la Villa Romana Ristorante, le oferim clienților noștri un meniu fresh și gustos care răspunde cerințelor celor mai pretențioși oaspeți. Ne bucurăm că putem aduce în inima capitalei atmosfera din sudul Europei și aroma preparatelor cunoscute în întreaga lume.”, declară Vasile Penu, bucătarul-șef Villa Romana Ristorante.

Amenajat într-un stil neo-romanic, restaurantul este dispus pe trei nivele, ce cuprind o terasă înverzită, cu vedere către piața Charles de Gaulle, o sală principală prevăzută cu balcon, în care se pot organiza evenimente speciale, și un etaj cu 4 separeuri, rezervate clienților ce caută o atmosferă intimă.

Sala de la parter are o capacitate de 52 de locuri în interior și în balcon, iar etajul este adresat întâlnirilor corporate sau a celor private. În curând, la demisol, va fi deschis un bar special amenajat pentru sezonul estival, împreună cu o terasă pentru aproximativ 25 de persoane.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302