Mai multe lanțuri de restaurante fac angajări pentru locațiile din ParkLake

Mai multe lanțuri de restaurante fac angajări pentru locațiile din ParkLake
person Horeca
access_time_filled

locurimuncaparklakeMai multe lanțuri de restaurante și brutării fac angajări în această perioadă, în București, pentru locațiile pe care le vor deschide în centrul comercial ParkLake. Amplasat lângă Parcul Alexandru Ioan Cuza, centrul comercial își va deschide porțile pe 1 septembrie 2016 și va cuprinde aproximativ 200 de magazine și restaurante.

Cine angajează?

Lanțurile de restaurante KFC și Pizza Hut au disponibile peste 70 de posturi în noile locații pe care le vor deschide la 1 septembrie, odată cu inaugurarea centrului comercial ParkLake din sectorul 3 al Bucureștiului.

Cei interesați de un loc de muncă la KFC pot opta pentru posturile de casier sau bucătar, iar cei care doresc un loc de muncă în cadrul Pizza Hut, pot alege fie posturi de ospătar, fie joburi în bucătărie.

Toți noii angajați beneficiază de instruire practică în restaurante, realizată de personal autorizat, cât și de training-uri online, sub formă de cursuri și teste. Toate acestea vin în sprijinul celor care nu au experiență anterioară pe un post similar, fiind facilitată în acest fel integrarea lor în echipă, cât și o mai bună înțelegere a atribuțiilor.

Cei care doresc să aplice pentru un post în noile locații KFC și Pizza Hut trebuie să știe că cele două lanțuri de restaurante oferă o serie de beneficii, precum posibilitatea de a obține un post fără experiență prealabilă, bonus de fidelitate sau creșteri salariale corelate cu vechimea. Un alt plus îl constituie programul flexibil, care poate fi adaptat conform necesităților fiecăruia. Aceștia pot opta fie pentru program full time, fie part time de patru sau șase ore, fie pot lucra doar în weekend (vinerea, sâmbăta și duminica)”, se arată într-un comunicat.

ParkLake, complexul comercial amplasat lângă Parcul Alexandru Ioan Cuza, își va deschide porțile chiar pe 1 septembrie 2016 și va cuprinde aproximativ 200 de magazine și restaurante, printre care un restaurant KFC și unul Pizza Hut.

Pentru mai multe informații despre posturile disponibile și modalitatea de aplicare, accesați https://www.kfc.ro/vino-in-echipa-kfc  și http://www.pizzahut.ro/cariere

Și lanțul de brutării Paul face angajări pentru noua locație din centrul comercial ParkLake

Celebrul lanț de brutării Paul caută peste 30 de persoane care să se alăture unei echipe nou formate ce va deservi noua locație din centrul comercial ParkLake. Cei interesați să ocupe un post în cadrul brutăriei Paul pot opta pentru posturile de casier sau lucrător în bucătărie.

Este foarte important pentru Paul să mențină un standard de calitate ridicat, cu care și-a obișnut deja clienții, de aceea toți noii angajați beneficiază de instruire practică în brutărie, realizată de personal autorizat. Aceasta facilitează integrarea în echipă și conduce la o înțelegere mai rapidă a atribuțiilor”, se arată într-un comunicat.

Cei care doresc să aplice pentru un post în noua locație Paul trebuie să știe că lanțul de brutării oferă o serie de beneficii, precum posibilitatea de a obține un post fără experiență prealabilă, bonus de fidelitate sau creșteri salariale corelate cu vechimea. De asemenea, programul flexibil este și el un avantaj important oferit celor care aleg să se alăture echipei Paul, program ce poate fi adaptat conform necesităților fiecăruia. Aceștia pot opta fie pentru program full time, fie part time de patru sau șase ore, fie pot lucra doar în weekend (vinerea, sâmbăta și duminica).

Pentru mai multe informații despre posturile disponibile și modalitatea de aplicare, accesați https://apps.facebook.com/paul-angajari/?fb_source=search

în România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 și deține până în momentul de față 15 brutării în 4 orașe. Acestea se găsesc în București (Dorobanți, la Universitate, în Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Mega Mall), Ploiești (Ploiești Shopping City), Cluj (Polus Center) și Constanța (City Park Mall). în București există și locații de tip chariot amplasate în București Mall, Plaza România, Băneasa Shopping City, Mega Mall și Sun Plaza.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302