McDonald’s a angajat peste 1.000 de persoane în 2016

McDonald’s a angajat peste 1.000 de persoane în 2016
person Horeca
access_time_filled

carieremcdonaldsRestaurantele McDonald’s continuă să fie unul dintre cei mai mari angajatori privați din România, cu peste 1000 de noi angajări la finalul anului 2016. Peste 4000 de persoane lucrează în prezent în cele 68 de restaurante McDonald’s din țară. 

Compania, numită „Cel mai bun angajator” trei ani la rând conform studiului AON Hewitt, a mărit în aprilie 2016 salariul de intrare cu 21%, astfel încât orice nou angajat cu normă întreagă este recompensat cu un pachet anual de salarii și beneficii de 30.000 lei.

Aflat în top 10 angajatori privați, McDonald’s încurajează performanța și se concentrează pe recompensarea angajaților prin acordarea de bonusuri individuale și de echipă. Astfel, în urma rezultatelor foarte bune din acest an, peste 500 de angajați au fost promovați în poziții superioare, iar bonusurile acordate pentru performanță au crescut cu 15%.

Totodată, ca parte a procesului de pregătire profesională continuă și acreditare ca lucrător comercial oferit de companie tuturor angajațiilor, peste 1.000 de tineri au fost pregătiți în 2016. în total, în cei peste 20 de ani de activitate, peste 30.000 de persoane au urmat școala McDonald’s, un sistem de training complex, care reușește să contribuie la formarea de abilități și cunoștințe extrem de necesare în domeniu. Importanța învățării continue, dar și impactul pe care sistemul McDonald’s îl are asupra angajaților au fost surprinse și în campania de comunicare învăț la McDonald’s. Lucrez la McDonald’s.

1 din 5 angajați McDonald’s au peste 10 ani în companie. Adică 20% din cei 4.000 de angajați ne-au fost alături peste un deceniu – o mare mândrie dar și responsabilitate pentru noi. Un asemenea nivel de retenție este foarte greu de obținut, mai ales într-un sector destul de dificil din punct de vedere al forței de muncă, în care job-urile se schimbă des. Loialitatea angajaților noștri ne ambiționează și ne motivează să mergem înainte. Ei sunt sufletul întregului business și adevărați ambasadori ai brandului McDonald’s în România și exact asta ne-am propus să transmitem prin campania <învăț la McDonald’s. Lucrez la McDonald’s>”, a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.

Programele de recrutare McDonald’s în România sunt active pe tot parcursul anului, cu zeci de interviuri organizate în fiecare zi în cele 68 de restaurante din țară. Oricine este interesat de locurile de muncă deschise poate vizita restaurantul preferat, urmări prezența echipei de resurse umane la cele importante târguri de carieră sau vizita site-ul oficial. De asemenea, CV-urile pot fi lăsate în restaurantele McDonald’s sau poate fi trimis completând formularul online: http://bit.ly/2hGIx0d

Diversitatea angajaților este un punct cheie pentru sistemul McDonald’s. Tocmai de aceea, compania a pus bazele unui program de muncă flexibil pentru studenți, dar care, în același timp, recompensează angajații cu 1, 3, 5, 10, 15 și 20 de ani vechime și oferă angajaților părinți cadouri de sărbători sau petreceri anuale pentru ei și copii. Nu în ultimul rând, dezvoltă cariera angajaților, oferind posibilitatea unui manager trainee ca în 2 ani să conducă un restaurant McDonald’s.

McDonald’s în România este unul dintre primii și principalii susținători ai evoluției economiei din ultimele două decenii, timp în care a investit în România peste 800 de milioane lei și a contribuit constant la dezvoltarea mediului de afaceri prin intermediul celor 300 de parteneri locali. Echipa McDonald’s este formată astăzi din peste 4.000 de membri, iar programele de resurse umane dezvoltate i-au adus companiei, pentru al treilea an consecutiv, distincția de cel mai bun angajator, conform AON România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302