O nouă locație intră în portofoliul lui Chef Foa: Summer Place @Clubul Diplomatic

O nouă locație intră în portofoliul lui Chef Foa: Summer Place @Clubul Diplomatic
person Horeca
access_time_filled

începând cu luna decembrie 2016, Chef Foa a intrat în parteneriat cu Summer Place @ Clubul Diplomatic (zona piscină & co.), unde, alături de echipa sa, va fi responsabil de operarea și dezvoltarea locației și a meniului, precum și de managementul evenimentelor. Pentru modernizarea spațiului au fost alocați 700.000 euro, iar numele locației va fi schimbat din Summer Place în Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic.

clubuldiplomatic1

Clubul Diplomatic este una dintre locațiile exclusiviste consacrate ale Bucureștiului în materie de evenimente corporate și private, precum și de distracție la piscină pe timpul verii. Odată cu intrarea în portofoliul lui Chef Foa, tradiția va fi continuată, atât în zonele existente, cât și într-un nou spațiu de social events, creat și personalizat de către Chef Foa & team și dedicat în special evenimentelor private.

Noutatea absolută este că în cadrul locației va funcționa un Gastropub “After 8”, începând cu aprilie 2017, ce se va numi The Lounge. începând cu anul viitor, Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic va putea găzdui zilnic 1.500 de persoane în 4 zone diferite: The Lounge, The Barn, The Tent și The Pool.
Clubul diplomatic2

Clubul Diplomatic este demult una dintre locațiile mele preferate din București și am avut numeroase evenimente reușite aici, astfel că mă entuziasmează demararea acestui proiect. Este o oportunitate foarte bună pentru mine și Flavours și sunt convins că vom da un minunat suflu nou acestui spațiu. Suntem deja pregătiți pentru evenimentele de anul viitor și ne concentrăm pe a implementa aici valorile noastre, în ceea ce privește calitatea și originalitatea preparatelor și designul”, spune Chef Foa, Executive Chef Flavours.

Alături de Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic în portofoliul lui Chef Foa și Flavours se mai găsesc următorele locații: Stradale in Oregon Park, Bucharest Business Park, Willbrook Platinum Center, Stradale Carnivale (din cadrul Școlii Americane) și Stradale for Avenor.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302