MOM, un nou proiect gastronomic

MOM, un nou proiect gastronomic
person Horeca
access_time_filled

mombucharest food 21Toni Godeanu, Răzvan Buruiană, Claudia Becea și Andrei Vintilă au pus bazele MOM, noul proiect gastronomic care este deschis începând cu 11 octombrie, pe Strada Franceză 2, colț cu Calea Victoriei.
Majoritatea dintre cei patru dezvoltatori pornesc în acest proiect având diverse experiențe în HoReCa.
„Pentru mine, Mà, experiențele WeDine și Centocittà m-au făcut să-mi dau seama exact ce-mi doresc de la un loc al meu. Și exact asta am făcut: am creat un spațiu unde te simți binevenit indiferent de cine ești și ce faci sau ce griji ai acasă. Atât timp cât vii pentru mâncare bună, o să ne înțelegem bine,” spune Toni Godeanu.

Printre elementele conceptului MOM se regăsesc respectul față de ingrediente, față de produsul finit, față de staff și, bineînțeles, față de clienți. De asemenea, la MOM totul este făcut din pasiune, nu plecând de la dorința de a face pe plac, iar calitatea primează: de la mâncare și până la design, muzică și ambient, totul este pregătit și aranjat plecând de la o idee unitară.
„Ne-am propus să deschidem un local care să fie 100% despre mâncare, ceea ce se traduce direct în design și limbajul vizual: inspirația a venit din zona mediteraneană în ceea ce privește texturile, formele, permisivitatea în a avea imperfecțiuni dictate de spațiu și au fost gândite tocmai în ideea de a nu fi o distragere de la experiența gastronomică, ci un suport,” spune Andrei Vintilă.

mombucharest food 15întregul proiect se bazează pe colaborare, deciziile fiind luate în comun, nu într-o ierarhie.
„încă de la primul pas, ne-am dorit să fie genul de proiect unde toată lumea are o voce – pe de o parte, pentru că așa apar ideile cu adevărat bune. Pe de altă parte, pentru că așa le demonstrezi oamenilor din jurul tău că nu fac doar un job,” spune Claudia Becea.
Un aspect ceva mai atipic al conceptului este faptul că staff-ul are libertatea să-și aranjeze turele în funcție de programul personal, iar în fiecare zi va exista o pauză în programul cu clienții pentru un family meal.
„A fost simplu să ajungem la varianta asta, pentru că experiențele noastre anterioare ne-au arătat că, pe lângă produsul finit, respectiv mâncarea, și ambientul localului, starea de spirit a staff-ului contează enorm. Deci, mergem pe principiul happy staff, happy customers,” spune Răzvan Buruiană.

Accesul în locație se poate face numai pe bază de rezervare, între orele 12 – 22:30, de luni până duminică. în următoarele săptămâni, meniul MOM va fi disponibil și pe aplicațiile de livrări.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302