Investiție nouă a brandului Jerry’s Pizza

Investiție nouă a brandului Jerry’s Pizza
person Horeca
access_time_filled

Jerrys Pizza Craiovaîn urma unei investiții de 150.000 de euro, Jerry’s Pizza a inaugurat primul magazin din Craiova, fiind estimate vânzări în valoare de aproximativ 450.000 de euro pentru primele 12 luni de la deschiderea acestei unități.

Situat central, noul magazin are o echipă formată din 30 de angajați. Aceștia au fost instruiți în cadrul mai multor unități Jerry’s Pizza din București, unde timp de trei luni au trecut prin toate etapele de pregătire tehnică și familiarizare cu standardele de producție ale companiei. De altfel, aproximativ 20% din totalul investiției a fost alocat pentru formarea profesională a echipei.

„Craiova este unul dintre orașele importante ale țării, cu un potențial mare de dezvoltare pe segmentele delivery și take-away, iar pentru noi aceste două segmente reprezintă peste 95% din totalul activității. Decizia de a intra pe piața din Craiova urmărește strategia de dezvoltare pe termen lung a companiei și dorința de a livra cât mai multor consumatori din România produsele noastre”, a spus Jerry Dauteuil, General Manager Jerry’s Pizza.

Anul acesta, Jerry’s Pizza mai are în plan inaugurarea unui alt magazin în țară și estimează o creștere de 10% a cifrei de afaceri pe întreg lanțul de magazine, comparativ cu 2020. Recent, compania a lansat o nouă versiune a aplicației mobile pentru Andorid, iar în curând va fi relansată și versiunea pentru IOS, precum și o nouă platformă web pentru comenzi online.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302