Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități
person Horeca
access_time_filled

Radu Savopol și Lucian Bădilă fondatori 5 to goObiectivele setate de 5 to go pentru 2022 sunt curajoase: deschiderea a 200 de locații noi, cu viziunea de a ajunge la un total de 1,000 de cafenele în România, în următorii 5 ani. Totodată, 5 to go va continua să inoveze la nivel de produse și pregătește multe noutăți pentru consumatori.

Noile direcții strategice și viziunea celor doi cofondatori (Radu Savopol și Lucian Bădilă) au adus pentru 5 to go, la final de an, la un total de 296 de unități deschise la nivel național, o cifră de afaceri de peste 13,5 milioane de euro și noi concepte și divizii lansate.

Creșterea cifrei de afaceri, după un an de scădere, este rezultatul eforturilor de dezvoltare a numărului de unități, dar și al creșterii mediei de bon, ca urmare a diversificării portofoliului de produse, prin introducerea de noi game premium. Anul acesta au fost deschise, până acum, 90 de cafenele, iar 16 sunt în proces de amenajare, urmând a fi deschise în perioada imediat următoare.

Dezvoltarea 5 to go la nivel național a fost accelerată anul acesta la nivelul orașelor mici și mijlocii, rețeaua având în acest moment acoperire în 60 de orașe. Pe lângă București, orașele în top, cu cel mai mare număr de cafenele, sunt Brașov, Constanța, Ploiești, Bacău și Iași.

Anul 2021 a fost marcat și de multe premiere: extinderea internațională a 5 to go, în parteneriat cu Donuterie, listarea în retail cu o gamă special dezvoltată de produse ready to drink pe bază de cafea, dezvoltarea de parteneriate cu producători și dezvoltarea de noi produse, dar și achiziția unui lanț local de cafenele.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302