Maison des Crepes lansează patru noi restaurante în franciză

Maison des Crepes lansează patru noi restaurante în franciză
person Horeca
access_time_filled

Valentin Strugaru si Dragos PetrescuLanțul de restaurante Maison des Crepes, în parteneriat cu Grupul City Grill, se extinde cu patru restaurante noi în Buzău, București, Ploiești și Iași, la trei luni de la debutul procesului de francizare. Totodată, sunt în curs de semnare și alte noi francize.

Deschiderea primului restaurant Maison des Crepes a avut loc în 2016, când soții Valentin și Ruxandra Strugaru au combinat experiența managerială în HoReCa cu pasiunea pentru clătite. A luat astfel naștere o locație full-service, singurul restaurant din România care are un concept bazat exclusiv pe clătite și pancakes.

De atunci, brandul a cunoscut o dezvoltare dinamică, iar planurile de viitor vizează o extindere atât pe plan național, cât și internațional. Conceptul Maison des Crepes se distinge prin design, ambianță și preparate. Zecile de combinații de crepes și pancakes, sărate sau dulci, sunt asociate icu o selecție de produse complementare, produse gluten free, dar și vegane, chiar și baby friendly, oferind astfel un meniu variat.

La cinci ani de la inaugurare, antreprenorii fondatori numără trei restaurante în București și două în provincie (Pitești și Constanța), peste 1 milion de clătite vândute și o puternică colaborare cu Grupul City Grill, alături de care au construit proiectul Franciza Maison des Crepes.
în cadrul francizei Maison des Crepes, francizorul oferă partenerilor săi expertiză și suport constant, încă de la semnarea contractului de francizare. Partenerii francizați vor fi consiliați în alegerea și amenajarea spațiului, vor primi ajutor în construirea planului de afaceri și materiale, proceduri, traininguri și echipă de specialiști. Taxa de intrare în franciză si redevențele sunt competitive pe piața de francize-restaurant.
în plus, partenerii francizați vor primi sprijin și pe partea de comunicare și marketing, vor beneficia de campanii naționale și de consultanță pentru tot ceea ce ține de strategia și planul de promovare.

Planurile de dezvoltare ale celor doi mari parteneri implicați în acest business, Maison des Crepes și City Grill, includ obiectivul de a deschide 30 de noi restaurante pe parcursul următorilor trei ani.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302