Premier Palace Group a lansat primul proiect în industria ospitalităţii

Premier Palace Group a lansat primul proiect în industria ospitalităţii
person Horeca
access_time_filled

Premier Palace Group a lansat pe 10 mai 2012 primul său proiect în industria ospitalității din România, restaurantul Odeon de pe Spaiul Unirii și a anunțat că pe 24 mai va deschide o nouă unitate, Terasa Berarilor Garden Club, vizavi de restaurantul Odeon. Grupul pregătește și un hotel de 5 stele pentru piața hotelieră din București, Premier Palace, a cărui deschidere a fost amânată de multe ori până acum. Președintele grupului, Marian Dumitru ne-a declarat că viitorul hotel Premier Palace va fi situat în imediata apropiere a Stadionului Steaua și va fi un adevărat complex, cu centru SPA și centru de conferințe, iar inaugurarea acestuia s-a amânat tocmai datorită faptului că s-a dorit extinderea acestuia.
Revenind la primul proiect al grupului, Odeon Restaurant&Events are o capacitate de 300 locuri amenajate în 5 saloane special denumite în acord cu design-ul architectural al clădirii: Brâncoveanu, Cantemir, Mozart, Amadeus și Da Vinci. Bucătarul chef la Odeon este Martin White, care a mai lucrat ca Executive Chef la hotelul de 5 stele Athenee Palace Hilton.

11

„Scopul meu la Odeon Restaurant&Events este să vă ofer o experiență culinară cu adevărat deosebită, fie că este vorba despre o nuntă, o conferință sau o cină în doi la lumina lumânărilor. Îmi doresc să fie o experiență unică și de neuitat pentru dumneavoastră!”, a declarat Martin White, la inaugurarea restaurantului.
Pentru cei care preferă o cafea sau un cocktail, proprietarii au conceput într-un design unic lounge-ul Concerto Cafe.Â
Săptămâna viitoare grupul va inaugura vizavi de restaurantul Odeon, Terasa Berarilor Garden Club, care poate acomoda până la 450 de persoane, din care 180 de persoane în interior.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302