Restaurantele Belvedere şi Vesuvius au câştigat Metro Chef Braşov

Restaurantele Belvedere şi Vesuvius au câştigat Metro Chef Braşov
person Horeca
access_time_filled

Restaurantele Belvedere și Vesuvius din Brașov s-au clasat pe primele 2 locuri ale competiției de gătit Metro Chef – Etapa Brașov și s-au calificat astfel în marea finală a competiției Metro Chef, din această toamnă. Cele 2 restaurante au fost reprezentate de bucătarii Buzea Daniel și Florescu Ioan, care au reprezentat restaurantul Belvedere, și de Piselli Giovanni și Gentilini Simone, care au reprezentat restaurantul Vesuvius. Conform regulamentului, ocupanții locurilor întâi și doi de la fiecare etapă regională se vor califica în marea finală a competiției Metro Chef, care se va desfășura la Metro Berceni, în perioada 25 – 26 octombrie.

logoMC

Ieri, cei mai iscusiți bucătari ai Brașovului s-au întrecut în rețete culinare, pentru a intra în finala concursului. Echipe formate dintr-un bucătar și un ajutor de bucătar (de la același restaurant) au fost supuse probei de pregătire a unui meniu din două preparate, cu specific național sau internațional, care să respecte tradițiile gastronomiei moderne.
Meniurile au fost evaluate de către un juriu format din cinci specialiști din domeniul culinar: Gabriela Berechet ” Președinte al Federației Bucătarilor din România, renumitul maestru bucătar Horia Mihnea Vîrlan, Silvia Ailincai ” Chef Patisier Centrul de Pregătire în Gastronomie (METRO Cash & Carry România), Constatin Eremia ” Executive Sous Chef Centrul de Pregătire în Gastronomie (METRO Cash & Carry România), Patrick Guibet ” Executive Chef Centrul de Pregătire în Gastronomie (METRO Cash & Carry România).
concursMetro Chef 2012 se adresează clienților METRO Cash&Carry din domeniul HoReCa și face parte din strategia companiei de a susține competitivitatea și standardele înalte ale specialiștilor din domeniul HoReCa.
Marii câștigătorii ai METRO Chef ediția 2012 vor fi răsplătiți de METRO cu premii constând în:
Premiul I ” Medalia de aur: 10.000 EURO pentru echipa câștigătoare (respectiv câte 5.000 de Euro pentru fiecare dintre cei doi membri ai echipei); și voucher(e) de cumpărături, în valoare totală de 1.000 RON acordat(e) angajatorului membrilor echipei câștigătoare
Premiul II ” Medalia de argint: 6.000 EURO pentru echipa câștigătoare (respectiv câte 3.000 de Euro pentru fiecare dintre cei doi membri ai echipei); voucher(e) de cumpărături, în valoare totală de 1.000 RON acordat(e) angajatorului membrilor echipei câștigătoare.
Premiul III ” Medalia de bronz: 3.000 EURO pentru echipa căștigătoare (respectiv câte 1.500 de Euro pentru fiecare dintre cei doi membri ai echipei); voucher(e) de cumpărături, în valoare totală de 1.000 RON acordat(e) angajatorului membrilor echipei câștigătoare.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302