Restaurantul Diplomat are un nou look

Restaurantul Diplomat are un nou look
person Horeca
access_time_filled

Restaurantul Diplomat a devenit markerul social cel mai distinct în grupa lui pentru lumea mondenă a Bucureștiului încă de la deschiderea lui, spre sfârșitul anului 2012, în locul sinistrului Club Diplomatic.
Restaurant_Diplomat1
Într-adevăr, niște oameni cu bani au primit de la Guvern fosila Clubului Diplomatic pe care au renovat-o în întregime, de sus până jos, păstrând arhitectura, dar umblând la amenajare și decoruri, refăcându-le după obiceiurile vremurilor cu scaune de diferite culori, lămpi ciudate în tavan și scrumiere cu Dunhill pe mese. Oricum, Diplomat e unul dintre restaurantele cu ambianța cea mai spectaculoasă din București, iar dacă punem și parcul la socoteală, atunci e aproape sigur că oricine îl va pune primul din acest punct de vedere.

Și dinspre partea mâncării Diplomat își poate cere dreptul la un loc în topul restaurantelor cu specific italian din București, însă nu e un adevărat «fine dining», deși asta ar vrea să te lase să crezi și se apropie bine de acest nivel. Și după cum nici celelalte restaurante cu bucătărie italiană din București nu prea sunt, deși le-am pus nota maximă la mâncare, la fel ca și Diplomatului.

Prețurile sunt normale pentru un astfel de restaurant de lux, cu mâncare bună și foarte bună, comparabile cu cele din alte restaurante cu bucătărie italiană și internațională de top din București. Serviciul e destul de bun, pe ansamblu, cu chelneri bățoși și ceremonioși, pătrunși de solemnitatea momentului, pe lângă care au mai «scăpat» câțiva cu mai puțină «experiență», însă mult mai plăcuți văzului și auzului.

Așadar, Diplomat e unul dintre restaurantele de lux de referință ale Bucureștiului, pe care îl puteți pune direct în listele cu restaurante bune, oricare ar fi acelea: restaurante cu specific italian din București, restaurante de top la modul general, restaurante cu ambianță deosebită, restaurante pentru nunți și evenimente, restaurante de fițe, restaurante pentru ridicarea stimei de sine, în care e bine să fii văzut etc. (GB)

 

Sursa: Restograf.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302