Rețeaua de restaurante K-Grill continuă extinderea în 2016

Rețeaua de restaurante K-Grill continuă extinderea în 2016
person Horeca
access_time_filled

reteakgrillRețeaua de restaurante K-Grill, care deține în prezent 3 restaurante în București, continuă extinderea în 2016. Rețeaua va deschide anul acesta încă două locații în capitală, în incinta Veranda Shopping Center din Obor și în incinta ParkLake Mall din Titan.

în prezent avem 3 restaurante deschise: K-Grill Piața Victoriei, deschis în noiembrie 2013, K-Grill Mega Mall, deschis în mai 2015, și K-Grill Băneasa Mall, deschis în iulie 2015. Avem 2 contracte încheiate și semnate pentru 2016: Veranda Shopping Center la Obor și Park Lake Mall la Titan Park. Alte negocieri au loc în prezent cu alte localuri prin intermediul departamentului nostru de dezvoltare”, a declarat, într-un interviu pentru revista Horeca România, Danny Barakat, Managing Director K-Grill Restaurants.

Planurile de dezvoltare ale rețelei de restaurante vizează în special mall-urile. “Bucureștiul se schimbă și mall-urile devin din ce în ce mai cunoscute. Prin urmare, ne dezvoltăm restaurantele și cafenelele pentru a urma trendurile pieței. De aceea, scopul nostru principal este să fim prezenți în toate mall-urile. De asemenea, punem accentul pe zone de afaceri înconjurate de companii și birouri unde primim clienți în pauza de masă sau livrăm la birourile lor, la muncă”, ne-a mai declarat Danny Barakat.

K-Grill este un restaurant mediteranean cu servire rapidă; o mare parte a bucătăriei K-Grill se bazează pe mâncarea libaneză, însă există și mai multe tipuri de sandwich-uri, salate, supe și deserturi preparate în casă. Conceptul K-Grill s-a născut în 2013, din dorința de a readuce în prim plan mâncarea simplă, sănătoasă și gustoasă, servită rapid și savurată în tihnă, potrivit reprezentanților rețelei.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302