Rețeaua de restaurante Subway continuă extinderea în România

Rețeaua de restaurante Subway continuă extinderea în România
person Horeca
access_time_filled

Subway a anunțat joi, 22 mai, deschiderea oficială a celui de-al 11-lea restaurant din București, situat în Piața Unirii. Din 2011, când compania a deschis primul său restaurant în București, Subway a continuat să se extindă, ajungând la 20 restaurante în cele mai importante orașe din țară precum: Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Ploiești, Pitești, Suceava și Sibiu, precizează oficialii companiei într-un comunicat.

Referitor la noul restaurant inaugurat ieri în Piața Unirii din București, locația a fost strategic aleasă pentru a continua extinderea Subway în cele mai importante zone ale orașului, tranzitate de un număr ridicat de persoane. Pe trotuarul din fața restaurantului nou deschis, vizavi de Centrul Comercial Unirea, numărul trecătorilor se ridică la câteva sute de mii zilnic în timpul orelor de vârf.

subwayunirii2

„Avem o locație care ne avantajează, întrucât restaurantul nostru se află la intersecția mai multor mijloace de transport în comun, precum stația de metrou Unirii 1, tramvaiele din zona Mitropoliei și stațiile de autobuz din fața restaurantului. Suntem încântați să extindem pentru clienții noștri experiența gusturilor delicioase cu un nou punct de atracție Subway în centru. Ne păstrăm astfel promisiunea de a încuraja menținerea unei diete bogate în alimente proaspete. În plus, am dorit să creăm pentru bucureștenii grăbiți un nou loc unde se pot opri pentru a savura un sandviș preparat în fața lor, cu cele mai proaspete ingrediente”, a declarat Maria Ion, deținătoarea restaurantului Subway Unirii.

„Continuăm ruta dezvoltării rețelei de restaurante Subway cu o nouă unitate deschisă în Piața Unirii care marchează al 11-lea restaurant deschis în capitală. De asemenea, noul restaurant mărește cercul lanțului din jurul centrului orașului și oferă comunității un nou loc pentru o gustare rapidă și proaspătă”, a declarat și Rumen Radev, Subway Development Manager.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302