Rețeaua KFC a ajuns la 70 de restaurante în România

Rețeaua KFC a ajuns la 70 de restaurante în România
person Horeca
access_time_filled

Lanțul de restaurante KFC anunță o investiție de 1 milion de euro într-o nouă locație de tip Drive-Thru în București, ajungând astfel la 70 de unități pe plan național. Reprezentanții lanțului anunță că vor continua procesul de extindere la nivel național și în 2018.

kfcoltenitei

Noul restaurant KFC de tip Drive-Thru din București este situat în sectorul 4, pe Șoseaua Olteniței, nr. 85, în imediata vecinătate a centrului comercial Sun Plaza. Acesta este restaurantul KFC cu numărul 28 din capitala României.

Ne bucurăm să anunțăm la început de an deschiderea unei noi locații de tip Drive-Thru în Capitală. Continuăm planurile noastre de creștere și dezvoltare, iar restaurantul cu numărul 70 ne confirmă faptul că reușim să fim tot mai aproape de clienții noștri fideli. îi așteptăm în restaurant pe toți cei care își doresc să savureze delicioasele produse KFC și să se bucure de cele mai noi oferte și inovații.”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Sphera Franchise Group.

kfcdrivethruoltenitei

Restaurantul KFC Drive-Thru din șoseaua Olteniței va fi deschis 24 din 24. Noua locație, care va oferi 60 de noi locuri de muncă, are o suprafață de 320 mp și este dotată cu o terasă exterioară.

Odată cu deschiderea noii locații, KFC continuă strategia de a fi prezenți în cât mai multe orașe din țară și de a le oferi consumatorilor preparate proaspete, pregătite în fiecare zi în restaurante, după rețeta secretă a colonelului Sanders, subliniază reprezentanții companiei.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302