Starbucks își înfige brandul pe strada Lipscani din capitală

Starbucks își înfige brandul pe strada Lipscani din capitală
person Horeca
access_time_filled

Lanțul de cafenele Starbucks a deschis o nouă cafenea în București, pe strada Lipscani, într-un spațiu de aproape 400 metri pătrați deținut de antreprenorul Cătălin Mahu, fondatorul lanțului de restaurante La Mama.

Suntem încântați să aducem cafeaua Starbucks Reserve împreună cu aceste metode inovatoare de preparare a cafelei într-un spațiu nou atât de frumos, pentru iubitorii noștri de cafea din București. Clienții pot explora întreaga gamă a celor mai fine cafele Starbucks sau pot încerca produsele delicioase de patiserie și mâncărurile savuroase, în timp ce se relaxează„, a declarat Mateusz Sielecki, Director Regional pentru Starbucks România și Bulgaria.

starbuckslipscanideschidere

Èšinând cont de dimensiunea și poziționarea în cea mai tranzitată zonă pietonală a Capitalei, se așteaptă ca unitatea de pe strada Lipscani să devină una dintre cele mai performante cafenele din rețeaua Starbucks.

în cadrul noii cafenele sunt servite cafele unice Starbucks Reserve, disponibile în ediție limitată, iar pe lângă această gamă de cafele atent selecționate, cafeneaua dispune de trei metode inovatoare de preparare, inclusiv sistemul Clover®.

Clienții sunt invitați să se bucure de o băutură clasică Starbucks pe bază de espresso sau să încerce o cafea preparată folosind una dintre metodele inovatoare, precum Chemex, Pour-over sau Clover – fiecare evidențiind un aspect diferit al cafelei. Clienții pot alege unele dintre cele mai rare cafele din lume – Etiopia, Jamaica, Honduras, fiecare cu o aromă unică, disponibilă numai pentru câteva luni și în cantități limitate”, se arată într-un comunicat de presă.

starbucksreservelipscani

Starbucks România are 38 de locații în toată țara. Franciza este deținută de AmRest, dezvoltator internațional de restaurante, a cărui rețea include mai multe branduri bine cunoscute, printre care KFC, Pizza Hut, Burger King, La Tagliatella.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302