S-a deschis al doilea restaurant La Cocoșatu’

S-a deschis al doilea restaurant La Cocoșatu’
person Horeca
access_time_filled

Restaurantul cu specific românesc La Cocoșatu’ a deschis al doilea local din București, pe strada Clucerului nr. 41. Investiția pentru noul restaurant se ridică la 150.000 euro și a inclus activități de amenajare interioară a restaurantului și de utilare a bucătăriei. Compania estimează o cifră de afaceri de 500.000 euro pe an, pentru al doilea restaurant al grupului, după primul an de activitate.

La Cocosatu Clucerului 2

Deschis în 2019, La Cocoșatu’ Clucerului este al doilea restaurant lansat sub brandul La Cocoșatu’, după restaurantul La Cocoșatu’ Băneasa, deschis în 1993 de Ion Oiță. Primul restaurant al grupului a fost reamenajat în perioada 2016-2017, în urma unor investiții succesive în valoare de 250.000 euro care au vizat transformarea spațiilor interioare și exterioare ale restaurantului, precum și modernizarea și utilarea bucătăriei.

La Cocoșatu’ este un brand de renume al capitalei și nu numai. S-a născut aproape în același timp cu democrația, în 1993 și, de atunci, a fost alături de români în cele mai frumoase dar și în cele mai grele momente ale vieții lor. Fie că a fost vorba despre un eveniment fericit sau trist, am fost mereu aici, pregătiți să le alinăm tristețea cu un vin bun și o mâncare gustoasă sau să ne bucurăm alături de ei în momentele plăcute ale vieții. La Cocoșatu’ a fost, mereu, prima reîntâlnire cu mâncărurile noastre românești, a românilor plecați la muncă în străinătate. Anul acesta am simțit că este momentul să mergem mai departe, să ne transformăm într-un grup de restaurante, deschizând un nou local în strada Clucerului, într-o zonă încărcată de amintiri și frumusețe. Sperăm ca și acest restaurant să fie pe placul clienților noștri și îi asigurăm că vor regăsi aici aceleași preparate gustoase pe care le pregătim de 25 de ani”, au declarat Florin și George Oiță, acționarii grupului La Cocoșatu’.

La Cocosatu Clucerului 1

Despre La Cocoșatu’

Primul restaurant cu specific românesc La Cocoșatu’ a fost deschis în 1993 de Ion Oiță pe strada Neagoe Basarab, fiind unul dintre cele mai vechi restaurant private din București. Pe durata celor 25 de ani de activitate, localul s-a dezvoltat prin investiții successive care au vizat modernizarea restaurantului și a bucătăriei. în prezent, restaurantul are un design interior traditional românesc și o capacitate de 120 de locuri în interior. Restaurantul este recunoscut datorită Micilor La Cocoșatu’, o rețetă veche, moștenire de familie.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302