S-a deschis primul restaurant din București cu preparate din carne de prepeliță

S-a deschis primul restaurant din București cu preparate din carne de prepeliță
person Horeca
access_time_filled

Grupul Magic by Hop Garden a deschis vineri, 7 mai 2021, primul restaurant din București ce oferă preparate din carne și ouă de prepeliță. Restaurantul se numește Prepelițescu-Hop Garden și este situat în complexul Magic by Hop Garden din Drumul Taberei nr. 115 (intrarea în Parcul Drumul Taberei), în locul vechiului Magic Bistro.

Prepelițescu – Hop Garden este primul local din cadrul rețelei de franciză Prepelițescu și a fost deschis în București după semnarea unui acord de franciză între grupul Hop Garden și Prepelițescu Urban Food & DriveIn.

restaurantprepelitescu

Investiția totală în deschiderea noului local a fost de 50.000 euro și a inclus activități de amenajare a spațiilor interioare și exterioare ale restaurantului și ale teraselor, proiecte de utilare și modernizare a bucătăriei, reorganizarea și instruirea personalului, marketing și promovare. Compania estimează o cifră de afaceri de 500.000 euro pentru restaurantul Prepelițescu din București, după primul an de activitate.

Restaurantul Prepelițescu – parte a grupului Hop Garden se poziționează ca un restaurant cu servire rapidă, cu specific românesc și internațional urban, adresându-se familiilor numeroase și grupurilor de prieteni cu oferte speciale: platouri pentru grupuri de 4 persoane, meniuri speciale pentru copii, preparate cu specific românesc sau specific internațional urban, precum și feluri de mâncare inedite: ciotoiase de prepeliță, scotish eggs, crochete de prepeliță, fingers din piept de prepeliță, nuggets, burger de prepeliță, thuringer de prepeliță afumat, ouă caramelizate, fresh eggs cu iaurt, carne’n pită, gyros de prepelită etc.

deschidererestaurantprepelitescu

Ultima lună de primăvară a adus noutăți plăcute pentru prietenii și clienții noștri: deschiderea primului restaurant din București cu preparate din carne și ouă de prepeliță, la intrarea în Parcul Drumul Taberei. Pentru a fi în ton cu specificul zonei, am gândit amenajarea noului local ca pentru un restaurant cu servire rapidă unde toți clienții, indiferent de vârstă, să fie serviți rapid cu cele mai apetisante preparate, fie că optează pentru consumarea lor pe loc sau la pachet, pentru un picnic în parc”, a declarat Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv complex Magic by Hop Garden.

Localul dispune de o zonă interioară cu un spațiu total de 50 de locuri, precum și de o terasă încălzită cu o capacitate de 60 de persoane și cu mese delimitate conform legislației în vigoare.

Localul face parte din grupul Magic by Hop Garden, un complex de agrement cu o suprafață totală de 15.000 mp., redeschis în octombrie 2019 și condus de Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv al grupului.

Despre Prepelitescu Urban Food & DriveIn

Lansată în 2020, franciza Prepelițescu Urban Food & DriveIn continuă povestea de succes începută în 2012, odată cu lansarea brandului Ferma bunicii. în 2020, pentru a răspunde nevoii publicului de produse naturale, din carne de prepeliță, a fost creat primul restaurant Drive-In Prepelițescu și primul concept Urban Healthy Food în Râmnicu Vâlcea, axat pe comercializarea preparatelor pe bază de carne și ouă de prepeliță, din fermele companiei.

Compania sprijină și încurajează consumul de produse locale, angajându-se să ofere clienților preparate din carne și ouă de prepeliță naturale și de cea mai bună calitate, fără să folosească hormoni de creștere, antibiotice sau conservanți.

Despre Magic by Hop Garden

Magic by Hop Garden este un complex de agrement specializat în organizarea evenimentelor private și corporate, pentru adulți și copii, redeschis în octombrie 2019 și condus de Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv al grupului.

Alaturi de noul restaurant Prepelițescu, complexul include:

Magic Ballroom by Hop Garden – spațiul de evenimente private și corporate cu o suprafață de 800 mp. împărțită în două saloane specializate în organizarea de evenimente private și corporate: Salonul Ambiance, cu o capacitate de maximum 120 de persoane, și Salonul Grand, cu o capacitate de până la 270 de persoane.

Hop Garden Parc – o grădină de vară situată în interiorul parcului Drumul Taberei, cu o suprafață de 1000 mp., cu acces din parc și din interiorul ștrandului. Cu o capacitate totală de până la 500 de locuri la masă, împărțite între cele trei niveluri de terasă și restaurant, localul beneficiază de un meniu diversificat, un cuptor din cărămidă pentru pizza și grătar în aer liber, fiind potrivit pentru momente de relaxare în natură sau pentru petreceri private în aer liber.

Hop Garden – o berărie lansată în 2018, situată în Splaiul Unirii, nr. 225. Cu o capacitate de 200 de locuri și o terasă de 400 de locuri, berăria este potrivită atât pentru întâlniri cu prietenii, cât și pentru evenimente private și corporate organizate într-un cadru informal.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302