S-a deschis Pukka Tukka, primul organic food bar din București

S-a deschis Pukka Tukka, primul organic food bar din București
person Horeca
access_time_filled

Restaurantul Pukka Tukka, primul restaurant cu produse integral bio din București, așa cum se prezintă, se alătură Pukka Food, primul magazin certificat bio din România, deschis încă din 2008.

Situat în Piața Amzei numărul 13, Pukka Tukka va funcționa sub conceptul de organic food bar, cu fiecare porție pregătită în fața clientului. Meniul, care nu include produse prăjite, a fost dezvoltat sub supravegherea talentatului Chef Marian Bădițoiu, se precizează într-un comunicat.

pukkatukka2

Le oferim celor pasionați de sănătate și nutriție posibilitatea să se bucure de o mâncare bio și atunci când nu au timp să gătească. Preparatele noastre pot fi savurate dimineața, pentru cel mai bun start bun al zilei, în pauza de prânz sau seara, la terasa restaurantului, împreună cu prietenii, la un vin bio. Mâncărurile pot fi luate și acasă sau la birou. A mânca sănătos nu a fost niciodată atât e ușor!„, a declarat Mihaela Marin, manager Pukka Tukka și Pukka Food.

Designul restaurantului a fost realizat de biroul de arhitectură Lama, având ca punct central bancheta de răchită creată de meșteri tradiționali, și continuând cu plantele aromatice din decor și terasa din fața localului.

pukkatukka3

Plantele sunt un <personaj> important în ambientul Pukka Tukka și vin în completarea meniului exclusiv bio. Designul interior surprinde esența ambientului eco și este susținut de inserțiile de plante aromatice: busuioc, rozmarin, lavandă, cimbrișor, și altele, pe care le-am gândit nu doar ca o linie verde, ci și ca pe un compendiu de arome și texturi, care să încânte vizual și olfactiv, în consonanță cu minunile culinare„, a declarat Alexandru Gheorghe, arhitect peisagist care și-a pus, de asemenea, amprenta asupra designului interior al Pukka Tukka.

Sursa: www.kudika.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302