Lanțul de restaurante Subway își consolidează prezența în București

Lanțul de restaurante Subway își consolidează prezența în București
person Horeca
access_time_filled

subwaydrumultaberei2Rețeaua SUBWAY® își continuă expansiunea în București prin deschiderea unui nou restaurant în Drumul Taberei, acesta fiind cel de-al 12-lea restaurant SUBWAY® din București, se arată într-un comunicat. 

Restaurantul este situat pe strada Brașov din cartierul Drumul Taberei, iar proprietarul francizei, Ciprian Simoiu, mai deține unul dintre restaurantele rețelei în Sun Plaza. Restaurantul va avea pentru început o echipă formată din 7 angajați, ce își vor desfășura activitatea într-un spațiu cu o suprafață de 92 mp.

Deschiderea unui nou restaurant SUBWAY® în București este încă o dovadă a aprecierii de care se bucură brandul SUBWAY® la nivel local. Misiunea noastră, de a oferi o gamă largă de sandwich-uri și opțiuni alimentare sănătoase, mereu proaspete și delicioase, are de acum un nou loc – SUBWAY® Drumul Taberei. Această deschidere este un motiv de încântare pentru noi, mai ales pentru că reflectă politica noastră de extindere în care anul 2015 va fi un an foarte important pentru consolidarea rețelei SUBWAY® în România„, a afirmat Fabiola Rios de Gallegos, Marketing Manager SUBWAY® CEE și zona mediteraneană. 

Noua locație este creată în jurul conceptului de Metropolitan design, aducând mai aproape de clienți atmosfera tipic newyorkeză. Într-un decor prietenos și relaxat, acest spațiu este o combinație între un restaurant SUBWAY® obișnuit și atmosfera caldă a unei cafenele.

Anul acesta SUBWAY® sărbătorește 50 de ani de existență la nivel mondial. Lanțul de restaurante SUBWAY® și-a extins activitatea dincolo de granițe în 1984, când a deschis primul restaurant în afara Americii de Nord, în Bahrain – o mică insulă din Orientul Mijlociu. Astăzi, există peste 15.000 restaurante SUBWAY® în afara Statelor Unite și peste 43.579 restaurante la nivel global.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302