S-a deschis un nou restaurant Pizza Hut Fast Casual Delivery în București

S-a deschis un nou restaurant Pizza Hut Fast Casual Delivery în București
person Horeca
access_time_filled

Sphera Franchise Group, deținătoarea companiei care operează în sistem de franciză brandul Pizza Hut în România, anunță deschiderea unei noi locații Fast Casual Delivery (FCD), ca parte a strategiei de expansiune a businessului – Pizza Hut Delivery Militari, în București.


Fast Casual Delivery este cel mai nou format de restaurant care permite clienților să vadă în timp real cum se prepară produsele comandate și care oferă o experință culinară completă, rezultat al combinației între serviciile dine in, take away și delivery.
Restaurantul Pizza Hut Delivery Militari se află în zona de food-court a Centrului Comercial Militari Shopping și are o suprafață totală de peste 150 mp (interior și terasă). Programul de funcționare este în conformitate cu actualele măsurile impuse de către autorități în contextul pandemic, 10:00 – 22:00.


Odată cu inaugurarea Pizza Hut Delivery Militari au fost create circa 20 de noi locuri de muncă. În rețeaua Pizza Hut Delivery, un Crew membru poate obține venituri de până la 2.345 lei net, sumă care include salariul de încadrare începând cu luna a treia, bonurile de masă și bonusul de performanță conform criteriilor de acordare.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302