Gelateria artizanală Velocità se dezvoltă prin sistemul de franciză

Gelateria artizanală Velocità se dezvoltă prin sistemul de franciză
person Horeca
access_time_filled

Velocita Calea VictorieiLa mai puțin de doi ani de la momentul lansării, gelateria artizanală Velocità se extinde prin franciză și își propune să deschidă cel puțin patru locații noi, la nivel național, în anul 2022. Investiția inițială într-o franciză Velocità este cuprinsă între 70.000 și 100.000 de euro. Operarea locației necesită un număr maxim de 10 angajați, consultanți de vânzări și barista, iar trainingul acestora este realizat la Academia Velocita, situată pe Calea Victoriei din București. Velocità a câștigat premiul “Amenajarea anului in Horeca” la Anuala de Arhitectură București 2021.

Velocità reprezintă un concept 100% românesc, fondat în anul 2019, fiind singura franciză autohtonă din segmentul gelateriilor artizanale. în prezent, Velocità operează două locații în București: Velocità – Calea Victoriei și Velocita – Ion Câmpineanu.
în primul an de activitate, Velocità a înregistrat vânzări de peste 1 milion de euro, performanță realizată de către operațiunile gelateriei din Calea Victoriei. Velocità va investi în 2022 într-o locație nouă flagship și în dezvoltarea unei unități de producție care să susțină planurile companiei de expansiune la nivel național și internațional.

Am văzut o oportunitate pe piața locală de gelato – un spațiu liber între dorința de produse premium și oferta existentă. Velocità reușește să aducă excelența în gelato artigianale și completează gama de produse cu cafea de specialitate și fine chocolate, oferind o experiență unică clienților săi. Dorim ca Velocità să ajungă în marile orașe din țară, iar în următorii ani și în alte țări din Europa. în 2022 vom continua cu dezvoltarea în București, iar în primăvară vom deschide prima locație în afara Capitalei, la Brașov”, a spus Adnana Popa, fondator și CEO al Velocità, manager și antreprenor cu experiență de peste 15 ani în domeniul financiar.
Rețeaua dispune de o unitate de producție proprie, ce dezvoltă în permanent rețetele și care furnizează produsul la nivel național, reușind astfel să fie menținut un cost al producției competitiv. Conceptul Velocità pune accent pe detaliile premium pentru clienți, precum și pe zona de speciality coffee, ce este deservită de către un barista.

Articole Recomandate

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302