S-a lansat un nou site pentru barmani şi pasionaţii de bartending

S-a lansat un nou site pentru barmani şi pasionaţii de bartending
person Horeca
access_time_filled

Barmanii și pasionații de bar sunt mai aproape de noutățile din lumea bartendingului cu ajutorul unui nou site care s-a lansat ieri pe piață, www.barstein.ro. Autorii site-ului sunt barmani cu experiență recunoscută: Mihai Panfil, Vlad Buda, Mihai Ungureanu și Sergiu Biriș, care din dorința de a-și împărtăși experiențele de zi cu zi, și-au propus să ofere un altfel de sprijin barmanilor din țară.
„Noi suntem barmani, oameni din spatele barului, ce ne entuziasmăm puternic când vine vorba de băuturi, cafea sau meseria de barman, în general. Prin intermediul www.Barstein.ro birisne împărtășim experiențele de bar și le discutăm pentru a fi mai aproape de cei ca noi. Ne-am propus să scriem un articol la două zile, articole relevante pentru meseria de barman, să punem bazele unui suport online care să ofere acces rapid la informație. Vrem să scriem noutăți, păreri personale, informații necesare „supraviețuirii” în bar și, bineînțeles, să vorbim despre lucruri sau locuri pe care le vedem, ne plac și merită să fie cunoscute și de către cititorii noștri. Abordăm teme de actualitate din bartending, întrucât domeniul nostru se transformă și evoluează continuu, iar până acum barmanii din România au avut ca sursă de ajutor și inspirație doar site-uri de specialitate din străinătate.” , a declarat Mihai Panfil, fondator Barstein.ro.

barstein2

Cu un design accesibil și prietenos, blogul prezintă:
•  experiențe personale, atât din spatele barului, cât și din fața acestuia;
•  tipologii ale diverselor brand-uri de băuturi;
•  sfaturi în ceea ce privește echipamentele de bar – noutăți și mod de utilizare;
•  evenimente (festivaluri, competiții) cu și pentru barmani, din toată lumea, reunite într-un Calenbar ;
•  interviuri cu personalități din lumea bartending-ului ;
•  recomandări de cărți, link-uri și alte materiale utile în procesul de educație și dezvoltare personală a barmanilor, precum și pentru satisfacerea curiozității celor care vor să descopere mai multe despre serviciile de bar și oamenii care le practică;
•  recenzii personale pentru anumite locații nou apărute;
•  articole de tip „how to” și informații despre băuturi inedite sau recorduri din lumea bartending-ului.
www.barstein.ro este așadar un suport online care oferă acces rapid la noutățile din bartending, vizând atât evenimentele și aparițiile regionale, cât și pe cele internaționale, și adresându-se în special celor care activează în această branșă, dar și pasionaților care abordează domeniul ca hobby.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302